Agenda: onze Pientere marketingworkshops voor 2017/2018

Geplaatst door Arjan Hijlkema 20 november 2017

Google Adwords en Google Analytics roepen bij onze relaties veel vragen op. Om een deel van deze vragen te beantwoorden hebben we in november over beide tools workshops gegeven. Binnen enkele dagen waren beide workshops volgeboekt. Dit bevestigde ons gevoel dat we met deze kennisoverdracht een bijdrage kunnen leveren aan ondernemend Drenthe. We beginnen december en het nieuwe jaar goed met 4 nieuwe workshops.

Aankomende workshops:

  • Donderdag 14 december 2017 - Versterk je online strategie met inboud marketing
  • Donderdag 25 januari 2018 - Contentmarketing
  • Donderdag 22 februari 2018 - Google Adwords (wegens succes herhaald)
  • Donderdag 22 maart 2018 - Google Analytics (wegens succes herhaald)

 


 

Versterk je online strategie met inbound marketing!

Datum: donderdag 14 december 2017
Pienter Online Marketing organiseert op 14 december a.s. een kennissessie over hoe strategische inzet van Online Marketing je onderneming kan versterken. Aan de hand van een concreet praktijkvoorbeeld laten we met behulp van de inbound strategie zien hoe je in dit digitale tijdperk het maximale uit je Marketing- én Sales-investeringen haalt. Deze workshop zal gegeven worden door Joris Krabbenborg. Joris is de afgelopen 10 jaar bij veel verschillende organisaties (online) marketing manager geweest. Hij gelooft heilig in een goede combinatie van inbound marketing en marketing automation om zo goed mogelijk leads te genereren. 

Meer informatie en aanmelden?

 


 

Contentmarketing

Datum: donderdag 25 januari 2018
Voor een goede online strategie heb je content nodig. Tijdens de workshop contentmarketing zal Arjan Hijlkema je meenemen in de verschillende mogelijkheden en vormen je hebt van contentmarketing. Een opmerking die wij veel horen: "Bij onze organisatie is de content met een vergrootglas te zoeken". We laten je zien dat jouw organisatie ook een verhaal heeft en over content beschikt die je organisatie kan delen met de doelgroep. Neem je je online marketing serieus? Dan is een goede contentmarketingstrategie een must!

Meer informatie en aanmelden?

 


 

Google Adwords (wegens succes herhaald)

Datum: donderdag 22 februari 2018
Tijdens de workshop ontvouwen we welke strategieën er mogelijk zijn met Google Adwords. We nemen de voordelen van adverteren op Google Adwords door en we leggen uit in welke situatie welke strategie je moet toepassen. Tot slot laten we zie hoe je met de juiste aanpak MEER OMZET kan realiseren. Deze vraagstukken beantwoorden we aan de hand van praktische cases toegespitst op real-life klantsituaties.

Meer informatie en aanmelden?

 


 

Google Analytics (wegens succes herhaald)

Datum: donderdag 22 maart 2018
Tijdens deze workshop over Google Analytics ligt het zwaartepunt op het interpreteren van de statistieken en deze vertalen naar verbeteringen voor je website en/of online campagnes. Met behulp van van praktijkcases laten we zien hoe de statistieken van Google Analytics hebben geleid tot meer omzet bij onze klanten.

Meer informatie en aanmelden?

 


 

Liever een workshop of training op maat?

Wij komen ook graag op locatie een training geven met een programma afgestemd op jullie wensen en kennisniveau. Meer weten over de mogelijkheden en een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Laat een reactie achter

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!