Stijn: 'Wil je mijn enquête invullen?'

Geplaatst door Stijn Greidanus 28 april 2020

Mijn onderzoek naar zakelijk vloggen

Hoi, ik ben Stijn en ik doe onderzoek naar zakelijk vloggen. Ik onderzoek wat het is, maar ook wat de doelgroep van Pienter ervan weet en vindt. Een van de manieren om achter die behoefte te komen is deze enquête die ik voor jullie heb gemaakt. Vullen jullie 'em in? 

Help mijn onderzoek en vul mijn enquête in 

In slechts twee minuten tijd help jij mij verder met mijn onderzoek. Vul jij mijn enquête in? Dan maak je mij erg blij! 

Eerst weten wat zakelijk vloggen is?

Om hier antwoord op te geven gaan we eerst in op wat vloggen is. Van vloggen schakelen we dan over naar zakelijk vloggen. 

Wat is vloggen? 

Vloggen is bij veel mensen al bekend, met name onder de jongeren. Bij een vlog maakt iemand een video van zichzelf. Influencers en jongeren laten hierbij zien wat ze doen. De een heeft een hobby die uitgelicht wordt en de ander geeft een kijkje in zijn of haar dagelijks leven. 

Wat is dan zakelijk vloggen?

Maar nu, zakelijk vloggen. Bij zakelijk vloggen wordt er nog steeds gefilmd vanuit een persoon, maar draait het om zijn of haar werk binnen een bedrijf. Je geeft letterlijk een persoonlijk beeld bij jouw organisatie. 

Wat levert zakelijk vloggen mijn organisatie op?

Als je gaat beginnen met zakelijk vloggen dan heeft dit een aantal voordelen voor jouw organisatie, namelijk:

 1. Kijkers leren jouw bedrijf kennen
 2. Je onderscheidt je van de concurrentie
 3. Presenteer een onderwerp of merk
 4. Biedt nieuwe content aan voor je website
 5. Zakelijk vloggen is goedkoop
 6. Je krijgt meer abonnees en volgers
 7. Ontvang feedback door likes en comments

 

Over Stijn

Mijn naam is Stijn Greidanus en ik doe de opleiding Commerciële Economie op de Hanzehogeschool in Groningen. Momenteel loop ik stage en doe ik onderzoek naar zakelijk vloggen. Wil je meer over mij weten? Lees dan de kennismakingsblog over Micha, Stefan en mij of bekijk mijn Pientere profiel

Zijn we geknipt voor elkaar?

Succes boeken we samen. Daarom is het voor ons het allerbelangrijkste dat we prettig kunnen samenwerken, de juiste klik hebben. Dat we elkaar als partners zien en kijken naar morgen én verder vooruit.

Verwacht niet van ons dat we kunnen toveren. We beloven ook geen snel resultaat. We beloven je wel dat we gaan uitzoeken wat voor jou werkt (en wat niet). Daar stoppen we onze ziel en zaligheid in. En heel veel plezier.

Pienter is een match als:

 • Je zoekt naar een duurzame samenwerking
 • Je zoekt naar een partner die je versterkt
 • Je begrijpt dat we al doende samen leren
 • Je zoekt naar een partner, niet een leverancier
 • Je graag tijd en moeite steekt in een prettige samenwerking
 • Je een partij zoekt die verder denkt dan het gevraagde
 • Je openstaat voor een kritische blik

We werken graag met

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!