Even voorstellen: Daniek Doddema

Geplaatst door Thomas Slenters 1 augustus 2030

Daniek heeft vorige week officieel haar stage afgerond! Op dit moment versterkt ze het Pientere team en zal ze bij verschillende projecten bijspringen als online marketeer. In deze blogpost vertelt ze wat meer over haarzelf.

Zou je wat over jezelf kunnen vertellen, Daniek?

Hallo! Mijn naam is Daniek, ik ben 19 jaar oud en in februari begon ik bij Pienter met een meewerkstage. Deze heb ik inmiddels afgerond. Tijdens deze 5 maanden heb ik ontzettend veel geleerd en heb ik mijzelf ontwikkeld. Toen ik werd gevraagd of ik in de zomer hier wilde blijven werken zei ik natuurlijk ja! Voor de mensen die mij nog niet kennen stel ik me graag nog even voor.

Welke opleiding volg je?

Ik studeer Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen. Hier leer ik alles over marketing en sales. Van marketing vind ik met name adverteren via Facebook erg interessant. Hier ga ik me dan ook voornamelijk mee bezighouden bij Pienter.

Meer weten over Daniek

Wil je graag nog meer over mij weten? Lees hoe mijn dagen als stagiaire er uitzagen.

 

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!