Even voorstellen: Daniël Struik

Geplaatst door Daniël Struik 26 september 2017

Hallo! Mijn naam is Daniël, ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Groningen. Afgelopen maandag ben ik als junior online marketeer begonnen bij Pienter en ik stel mezelf graag aan je voor.

Passie voor online marketing

Mijn affiniteit met online marketing gaat helemaal terug naar het begintijdperk van internet. In de tijd dat Startpagina.nl nog hip was en overdag op internet nog te duur, maakte ik als middelbare scholier websites voor mijn schoolbandjes. Later, als student Wiskunde bij de Rijksuniversiteit Groningen, vond ik het leuk om mezelf als bijlesdocent te promoten via bijvoorbeeld Facebookcampagnes.

Toen ik erachter kwam dat ik het opzetten en bijhouden van die campagnes eigenlijk veel leuker vond dan de bijles zelf, werd voor mij duidelijk dat ik iets met online marketing moest gaan doen. Via een traineeship leerde ik de basics van SEO (tekstschrijven), webdesign en linkbuilding, en ik behaalde mijn certificaten voor tools zoals Google Analytics. Wat online marketing voor mij zo gaaf maakt is dat je analytisch bezig bent vanuit een creatieve context. Bovendien ben ik gek op data. Het mooie van online campagnes is dat er zoveel gegevens zijn waar je informatie uit kan halen. Het is dan de kunst om deze data op de juiste manier te interpreteren, zodat je je marketing op een intelligente manier kan verbeteren.

Vrije tijd

Naast online marketing is muziek mijn grote passie. In mijn vrije tijd speel ik bijvoorbeeld graag een stukje gitaar. Ook drink ik af en toe een biertje met vrienden, maak ik flauwe woordgrappen of plan ik een nieuwe stedentrip.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!