Even voorstellen: Geert Bosscher

Geplaatst door Geert Bosscher 7 november 2030

Hallo, ik ben Geert Bosscher en nieuw bij Pienter.

Sinds mijn indiensttreding worden Pienter en ikzelf overstelpt door vragen. Om alle vragen efficiënt te kunnen beantwoorden en daarna weer snel over te kunnen tot de orde van de dag, hebben we in gezamenlijkheid besloten tot een vragenuurtje. Onlangs was het zover! Was je er niet bij? We hebben het kort en bondig voor je samengevat.

Geert, hoe heeft het zover kunnen komen?
Goede vraag. Het antwoord is eigenlijk niet zo moeilijk. Gewoon de tijd zijn werk laten doen en zelf ingrijpen wanneer je dat nodig vindt.

Huh?
Tsja, het klinkt wat cryptisch, ik weet het. Mijn 42-jarig bestaan heeft me langs het bankwezen en het zzp-schap geleid. Leuk hoor, maar ik ben blij dat ik mijn creatieve en analytische kant nu (verder) kan inzetten in online marketing.

Dat weten we van je. Maar bij Pienter?
Ja! Ik was zelf ook nieuwsgierig hoor. Maar het bedrijf doet de naam eer aan. Lekker nuchter, geen cowboys en -girls. Slimme mensen die weten wat ze doen, een gedegen aanpak met alle vrijheid. Dat past, ik houd er wel van! En het dagelijkse ritje Hoogeveen-Assen is natuurlijk goed te doen.    

Okee, maar dan kies je toch niet voor zo’n saaie kantoorbaan?
Saai? Hoe kom je er bij? De creativiteit giert hier door het pand en knalt tegen de muren! En dat het ook regelmatig muisstil is omdat iedereen volledig gefocust aan het werk is, is alleen maar prettig. En wat is een betere arbeidsvoorwaarde dan een kwispelende kantoorhond aan je bureau? Kom er maar eens om.

Pienter vergt veel tijd en aandacht. Houd je nog wel tijd over voor andere dingen?
Zeker, Pienter vraagt veel maar geeft me ook veel. ‘s Avonds kom ik nog vol energie thuis. Mijn 2 kinderen doen dan goed hun best om alsnog die energie op te slurpen, maar deze kleine vampiertjes laten meestal nog wel wat over. Dat besteed ik dan aan het verdwalen in Spotify, Blendle en diverse videodiensten. Maar eigenlijk gaat er niets boven de smell & feel van een ouderwets papieren boek! Gelukkig heb ik contractueel kunnen vastleggen dat ik in het weekend op aanwijzing van mijn vriendin mijn tijd mag besteden aan de vele verbouwprojectjes die ons huis rijk is. Ik ben trouwens op zoek naar een nieuwe sport, weet iemand nog wat? 

Hm. Maar hoe nu verder?
Smullen. Leren. Mijn beste zelf inzetten voor onze klanten en mijn collega’s. Leuk hoor, komt helemaal goed!

Wat is het antwoord in de volgende getallenreeks? 52-56-48-64-32
96.

En als er nog meer vragen leven?
Mailen of bellen met Pienter natuurlijk.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!