Even voorstellen: Niels Frans

Geplaatst door Niels Frans 8 september 2017

Hallo, mijn naam is Niels, ik ben 22 jaar oud en afkomstig uit de provincie Groningen. Ik heb recent mijn bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en voordat ik begin met mijn master wil ik een jaartje de boeken uit om praktijkervaring op te doen.

Waarom Pienter

Toen ik tijdens mijn zoektocht Pienter voorbij zag komen dacht ik gelijk: hé, dat is iets voor mij. Een gezellig klein bedrijf met een grote hoeveelheid aan expertise waar ik met alle facetten van het online marketing kennis kan maken. Juist over online marketing en webshops wil ik leren omdat het in de moderne wereld steeds belangrijker wordt om online goed aanwezig te zijn.

Vrije tijd

Mijn grootste hobby in mijn vrije tijd is om op zaterdagmiddag in de kelderklasse een balletje te trappen op het voetbalveld. Daarnaast kijk ik graag naar de nieuwste films en series en game ik af en toe met vrienden. Natuurlijk drink ik met deze vrienden ook af en toe een biertje. Als ik me naast deze hobby's dan toch verveel dan verlaat ik soms even het land om op avontuur te gaan in het buitenland.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!