Even voorstellen: Tessa Dekker

Geplaatst door Arjan Hijlkema 24 april 2017

Bij Pienter vinden we het belangrijk om nieuw talent een kans te geven. Dit begint al tijdens je opleiding. Vorige week is Tessa gestart met haar afstudeerstage bij Pienter. Ze stelt zich graag even aan je voor:

Hoi! Ik ben Tessa Dekker en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer Communicatie en ben net begonnen aan mijn afstudeerperiode. Tot de eerste week van september zal ik bij Pienter afstuderen en ik hoop dat ik hierna mijn diploma mag ontvangen!

Een kijkje achter de schermen

Tijdens mijn opleiding heb ik al allerlei verschillende kanten van het communicatievak mogen ontdekken. Zo heb ik de minors event management en internetmarketing gevolgd en heb ik een tijdje met medestudenten voor ons eigen communicatiebureau gewerkt. Ik ben erachter gekomen dat ik het schrijven van content ontzettend leuk vind. Ik leer daarnaast graag nieuwe dingen en wil me meer verdiepen in online marketing. Ik ben dan ook heel blij dat ik mag afstuderen bij Pienter en hier een kijkje achter de schermen van een online marketingbureau krijg!

Reizen en festivals

In mijn vrije tijd reis ik graag naar nieuwe bestemmingen, plekken die ik nog nooit heb gezien. Londen staat als volgende op de planning! Concerten en festivals bezoek ik ook graag. Maar ik word ook heel blij van gewoon een lekker avondje thuis bankhangen en series kijken.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!