Even voorstellen: Thomas Slenters

Geplaatst door Arjan Hijlkema 3 juli 2018

Deze week is Thomas Slenters begonnen als online marketeer bij Pienter! Een mooie aanvulling op het team. Om alvast even kennis te maken stelt Thomas zich aan je voor. Namens Pienter: welkom Thomas!

Thomas, kun je wat over jezelf vertellen?

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Thomas Slenters, 25 jaar oud en woon in Hoogeveen. Mijn passie voor online marketing ontstond in het 3e jaar van mijn opleiding tijdens de minor die ik destijds volgde. Ik vind het een geweldig proces om de online zichtbaarheid van een bedrijf te laten groeien. In het verleden heb ik dit dan ook voor diverse bedrijven mogen doen. Ik heb er super veel zin in om dit in het team van Pienter voort te zetten! In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, maar vind het ook heerlijk om een avondje te relaxen met mijn vriendin op de bank. In het weekend ben ik altijd wel in om iets leuks te doen. 

Wat heb je hiervoor gedaan?  

In het eerste jaar van mijn opleiding kreeg ik al snel een aantal klusjes in de reclamewereld en besloot ik om te starten als ZZP’er. Ik werkte daarnaast ook voor een horeca (totaal)leverancier waar ik alle werkzaamheden op het gebied van reclame en online marketing uitvoerde. Toen ik vorig jaar mijn Hbo-opleiding afrondde, ben ik direct opzoek gegaan naar een kantoorruimte in Hoogeveen. Hier heb ik ongeveer een jaar alle werkzaamheden voor diverse klanten uit mogen voeren. Ondertussen exploiteerde ik een webshop in voedingssupplementen die ik tijdens mijn studie met heel veel plezier heb ontwikkeld. Deze heb ik inmiddels verkocht zodat ik met frisse energie bij Pienter aan de slag kan. 

Waarom ga je aan de slag bij Pienter?

Een aantal weken terug merkte ik aan mezelf dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Vooral het werken in een team is iets wat ik erg heb gemist. Gelukkig kan ik dit bij Pienter weer oppakken en dat geeft me heel veel energie. De sfeer die heerst op het kantoor voelt relaxed. Ik heb er super veel zin in om met deze groep leuke collega’s de online zichtbaarheid van de Pientere klanten te versterken. Bovenal zal ik mij inzetten om goed samen te werken met klanten en collega's en kijk ik uit naar leuke sparringsessies.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!