Gezocht: pientere koppen!

Geplaatst door Alexander IJbema 30 oktober 2018

Onze pientere familie groeit! Wij zijn op zoek naar collega's die pientere oplossingen bedenken voor onze klanten. Of je veel of weinig ervaring hebt maakt niet uit: we zoeken namelijk een junior- én een senior online marketeer. Wat we wel van je vragen? Een passie voor het vak, natuurlijk. Je moet wel een beetje een vakidioot zijn (net als wij). Benieuwd naar de functies waarvoor wij pientere mensen zoeken? Lees verder!
 

Junior online marketeer/vakidioot in spé

Heb jij een bachelor- of masterdiploma in de richting van communicatie of marketing op zak? En ben je gek op alles wat met online marketing te maken heeft? Dan kun jij binnenkort misschien wel als junior online marketeer bij Pienter aan de slag gaan! Je gaat je als junior online marketeer bezighouden met alle kanten van online marketing. Van onderzoek naar zoekgedrag tot het schrijven van creatieve teksten en het opzetten en optimaliseren van AdWords-campagnes: je gaat je helemaal allround ontwikkelen. Zodra je wat langer meeloopt kun je je gaan specialiseren.

Klinkt als jouw ideale nieuwe baan? Lees de volledige vacature en solliciteer!
 

Senior online marketeer

Loop jij al een tijdje mee in de wereld van online marketing en weet je jouw enthousiasme maar al te goed over te dragen op collega's en klanten? Grote kans dat jij de senior online marketeer bent die wij zoeken! Bij Pienter houden we ons bezig met alle facetten van online marketing. Jij bent op alle vlakken inzetbaar, maar gaat jezelf binnen je eigen specialisme doorontwikkelen. Je fungeert op dat gebied als onze expert en wordt het aanspreekpunt voor klanten. Met hen ga je in gesprek en je geeft ze advies. En zo nu en dan geef je een inspirerende training om je enthousiasme en kennis over te brengen.

Ben jij de ervaren online marketeer die we zoeken? Bekijk de vacature en solliciteer direct!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!