Ken jij onze nieuwe aanwinsten al?

Geplaatst door Alexander IJbema 16 december 2016

We hebben er weer twee pientere collega’s bij! Wellicht heb je ze al wel eens voorbij zien komen of heb je zelfs al kennisgemaakt. Zo niet, dan stellen we je graag even voor aan Arjan en Dominic. Zij zijn ons team sinds 1 december komen versterken.

 


 

Arjan Hijlkema

De opkomst van het internet heb ik als product van de jaren ‘80 van jongs af aan meegemaakt. Waar we toen nog blij waren als we even een kwartiertje mochten ‘inbellen’ op zondag, zijn we nu dag en nacht online. Connected zoals dat heet. Online marketeer bestond in mijn jeugd niet eens als beroep. Inmiddels mag ik dit prachtige vak -want dat is het tegenwoordig- alweer flink wat jaren beoefenen. En dat met veel plezier! Mijn kwaliteiten liggen denk ik in mijn inlevingsvermogen, gevoel voor tekst en een flinke dosis positiviteit.

Bekend terrein

Oosterwolde is geen onbekend terrein voor mij. Zo mocht ik afstuderen bij Pool Communicatie in 2010, waar we bij Pienter nauw mee samenwerken. Enkele jaren na mijn afstuderen heb ik als freelancer gewerkt bij Pool. De afgelopen 3,5 jaar heb ik bij VisualMedia gewerkt en mij als online marketeer goed kunnen ontwikkelen. Vanuit mijn tijd bij VisualMedia ken ik collega Dominic ook. Bij VisualMedia ontstond de wens mijzelf weer eens in het diepe te gooien. Die nieuwe uitdaging heb ik gelukkig bij Pienter kunnen vinden.

Vrije tijd

Ik woon in het Drentse Hoogeveen. De tijd buiten het werk besteed ik graag samen met mijn gezin. Hoewel ik vader ben van een zoon van 3 voel ik mij niet te oud om in de avonduren zelf de gamecontroller te hanteren met een potje FIFA. Ook ben ik fervent supporter van FC Groningen. Maar daar kan ik helaas niks aan doen. Steevast bezoek ik elke thuiswedstrijd. In voor- en tegenspoed. Hoewel ze dit seizoen slecht begonnen, ziet de ranglijst er momenteel wat plezieriger uit.

Mijn doel

Als online marketeer hecht ik waarde aan de details. Ik vind het belangrijk mij goed te verdiepen in de klanten waar ik voor werk. Alleen dan kun je de finesses in je marketing toepassen die jouw onderneming verder helpt. Samenwerken voor succes, dat is waar ik naar streef.

 


 

Dominic van Bergen

Ik ben Dominic, 23 jaar oud en ik ben sinds kort afgestudeerd aan de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hanzehogeschool Groningen. Momenteel vind ik mij een weg door de uitdaging die het fulltime werkende leven heet. Gelukkig heb ik een groep leuke collega’s om me heen om me daarbij te helpen. Ook de variatie aan werkzaamheden die we uitvoeren bij Pienter zorgt dat ik me niet hoef te vervelen in mijn tijd hier.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met relaxen en series kijken. Voor een goede game ben ik ook altijd in, zo speel ik af en toe een potje FIFA tegen mijn collega Arjan. Tevens ben ik gek op praktisch alles wat met auto’s te maken heeft. Daarom bezoek ik in de zomer zo nu en dan auto-evenementen op Assen en Zandvoort.

Mijn doel

Ik zet mij bij Pienter in om zo veel mogelijk over online marketing te leren en ervaring in het vakgebied op te doen. Vervolgens wil ik de kennis toepassen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en een mooi resultaat te realiseren.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!