Kom langs bij Pienter op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe in Assen

Geplaatst door Arjan Hijlkema 31 maart 2017

Dinsdag 4 april en woensdag 5 april staan wij op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe in de TT-hall in Assen. Onze Pientere stand is te vinden op standnummer 087. De BCDD is met meer dan 325 standhouders en 10.000 bezoekers in twee dagen het grootste MKB-event van Drenthe. Mooie gelegenheid om als bedrijf uit Assen te laten zien wie we zijn en wat we doen. Ook geven wij op beide dagen een presentatie in de BCDD Arena.

Ga voor Goud in Google

Tijdens onze presentatie “Ga voor Goud in Google” staan we stil bij onderwerpen als zoekmachine optimalisatie, adverteren in zoekmachines, het opbouwen van autoriteit en het inzetten van de juiste tools. Je kunt onze presentaties volgen in de BCDD Arena, op dinsdag 4 april om 14:15 uur en woensdag om 17.00 uur. Beide presentaties worden gegeven door Erik en Arjan.

Hoe snel reageer jij?

Ontwikkelingen rond online marketing volgen zich snel op en er moet snel geschakeld en gereageerd worden op de nieuwste trends. Hoe snel ben jij? Waag een poging op onze reactietrainer! De beste dagscore wordt beloond met een Pientere kennissessie inclusief lunch bij ons op kantoor in Assen. Aan het eind van elke beursdag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Ons begroeten op de beurs 4 of 5 april?

Vraag je gratis toegangskaart aan:

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!