Leer onze nieuwe klanten kennen

Geplaatst door Dominic van Bergen 26 januari 2018

Waar veel bedrijven het richting het einde van het jaar rustig aan gaan doen, hebben we het bij Pienter maar druk gehad. En daar zijn we trots op! Lees in deze blog direct wie we de afgelopen maanden welkom hebben mogen heten als nieuwe partners.

ENGIE Energie

Voor energieleverancier ENGIE, voorheen Electrabel, voeren wij al vanaf halverwege 2017 SEO-werkzaamheden uit. Over de resultaten zijn we alleszins tevreden! Als doel stelden wij onszelf dat Engie-energie.nl een sterkere positie moest krijgen wanneer men zich via Google oriënteert op de energiemarkt. Nu we inmiddels een half jaar werken aan de vindbaarheid komt ENGIE steeds beter mee met haar directe concurrenten. De samenwerking met ENGIE, inclusief bijbehorend resultaat, zetten wij graag vol energie voort!

Werkplekcloud

Overal veilig en snel online werken zonder ICT zorgen. Thuis, onderweg of op kantoor. Dat is waar Werkplekcloud voor staat. Hun virtuele desktop-oplossing biedt bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers een vast werkplatform te geven met de vrijheid om vanaf iedere locatie te werken. Wij helpen Werkplekcloud.nl verder op het gebied van online zichtbaarheid. Dat doen we met een totaalpakket van contentproductie, online adverteren en linkbuilding die op het moment al enkele top 3-posities in Google heeft opgeleverd.

Hoekstra Ongediertebestrijding

Hoekstra Ongediertebestrijding uit Gieten is professioneel bestrijder van verschillende plaagdieren. Daarnaast geeft het bedrijf preventie-advies voor zowel particulieren als bedrijven, zoals ongediertepreventie bij nieuwbouw en bedrijfspanden. Sinds enkele maanden maakt Hobgieten.nl gebruik van onze diensten. Hierbij hebben wij een workshop verzorgd voor het schrijven van SEO-content. Daarnaast geven we doorlopend adviezen over het vindbaar maken en houden van de website met AdWords-advertenties en op organisch vlak.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!