Maak kennis met onze nieuwe klanten

Geplaatst door Kelly Peters 28 augustus 2017

Elke nieuwe samenwerking is bij Pienter reden voor een feestje! De laatste tijd waren wij daarom weer volop in de feeststemming: we hebben namelijk weer nieuwe klanten om aan je voor te stellen! Meer weten? Lees hieronder alles over onze nieuwe samenwerkingspartners.

Actio Advocaten

Actio Advocaten is een advocatenkantoor voor ondernemers. Zij noemen zichzelf deskundig, nuchter en doelgericht. Problemen met je personeel? Of hulp nodig bij het opstellen en checken van contracten? Het incasseren van onbetaalde rekeningen? Actio weet er raad mee! Voor Actio schrijven wij (SEO-)content, doen we aan linkbuilding en optimaliseren wij Adwords.

Safety Company

Safety Company is dé specialist op het gebied van een goede bedrijfsveiligheid. Het bedrijf is gevestigd in Tynaarlo. Bij hen kun je terecht voor een informatieve veiligheidscursus, blussers, evacuatiemiddelen en vele andere diensten op het gebied van veiligheid. Wat wij voor Safety Company doen? We hebben een SEO-workshop gegeven, maken nieuwe content voor hun website en voeren de eindredactie over hun (web)teksten.

Marcel Sanders

Marcel Sanders is een zelfstandig meubelmaker en restaurateur uit Zuidwolde. Hij heeft klanten in heel Nederland. Of het nou gaat om maatwerk voor meubelen en keukens, interieurbetimmering of reparatie en restauratie: Marcel Sanders regelt het! Wij houden voor Marcel Adwords campagnes bij. Ook schrijven wij nieuwe content voor zijn website. 

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!