Maak kennis met Stijn, Micha en Stefan

Geplaatst door Alexander IJbema 28 februari 2020

Leergierigheid is een hele pientere eigenschap om te hebben. Vanuit Pienter bieden wij dan ook graag de mogelijkheid om pientere koppen die plek te geven dit te ontplooien. In februari zijn Micha, Stefan en Stijn begonnen aan hun stage bij ons. De komende maanden nemen we ze mee in de verschillende facetten van online marketing. Om te weten wat wat naar meer smaakt moet je immers goed kunnen proeven. Tijd om ze eens aan de tand te voelen.
 

Stijn

Hi! Mijn naam is Stijn Greidanus en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Beilen. Momenteel doe ik de opleiding Commerciële Economie op de Hanzehogeschool in Groningen. Het komende halfjaar loop ik stage bij Pienter.

Voor het HBO heb ik de opleiding junior accountmanager gedaan op het Alfa College in Hoogeveen. Dit wordt ook wel B2HBO genoemd, want dit is een versnelde opleiding voor mensen die snel door willen naar het HBO. Na deze twee jaar twijfelde ik tussen Bedrijfskunde MER en Commerciële Economie. Ik maakte destijds de keuze voor Bedrijfskunde, achteraf was dit de verkeerde. Na een half jaar dacht ik: dit is niks voor mij. Ik besloot om te stoppen en het volgende schooljaar te beginnen met Commerciële Economie. Deze keuze pakt vooralsnog beter uit. Ik merk dat dit me veel meer ligt en dankzij mijn opleiding op het MBO komen vele dingen mij al bekend voor.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij V.V. Beilen, dit doe ik al sinds mijn vijfde en ik heb er nog steeds evenveel plezier in. Daarnaast werk ik net als Micha bij het distributiecentrum van Jumbo in Beilen. Als ik thuis ben lig ik het liefste op de bank naar een goede film of serie te kijken. Ook hou ik van allerlei andere sporten, dus als het op tv is dan is de kans groot dat ik er naar kijk. Voor de rest vind ik het leuk om met vrienden een drankje te doen. Het komende halfjaar hoop ik veel ervaring op te doen en een leuke tijd te beleven!
 

Micha

Inmiddels 22 jaar oud, geboren en getogen in Assen. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar Commerciële Economie op de Cruyff Academy (Hanze) en ben ik gestart met mijn stage bij Pienter.

De reden dat ik een topsportopleiding doe, is omdat ik er op mijn twaalfde achter kwam dat ik hard naar school kon fietsen als ik te laat kwam. Dat talent ben ik wat mee gaan doen en voor ik het wist reed ik wedstrijden op een mountainbike of racefiets. Dat heb ik in totaal acht jaar gedaan, veel ervaring opgedaan zowel nationaal als internationaal, maar na een zware blessure en flink afwegen besloten er een punt achter te zetten.

Eenmaal gestopt moet een mens wel bezig blijven, en ben daarom dus nog regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast werk ik in het weekend bij het Jumbo Distributiecentrum in Beilen. Voor de komende tijd hoop ik veel ervaring op te doen bij Pienter, een mooie kans om kennis te maken met online marketing in de praktijk.
 

Stefan

Een nieuw gezicht vraagt om een introductie, dus bij deze! Ik ben Stefan, 24 jaar en geboren en getogen in het prachtige Assen. Al sinds jongs af aan vind ik het superleuk om met schrijven en alles wat daarmee te maken heeft, bezig te zijn. Op de basisschool had ik op 9-jarige leeftijd al de ambitie om schrijver en illustrator te worden, al is die drang in de jaren erop een beetje verschoven. Toch is het schrijven dicht bij me gebleven en dat heeft er in geresulteerd dat ik op 16-jarige leeftijd ben begonnen als redacteur bij mediawebsite XGN.nl.

Naast het weekvullende programma van mijn VWO-avontuur op het Dr. Nassau College (Quintus) in Assen, nam ik daarnaast de tijd om te schrijven over de nieuwste games en later ook films, series en tech. Ik noem het altijd een uit de hand gelopen hobby, maar ik typ anno 2020 nog altijd ijverig mee. Daarbij ben ik een plekje omhooggeschoven als eindredacteur, zodat ik nu ook andere mensen op de vingers mag tikken. Naast het bezig zijn met mijn interesses, zijn de perstripjes (lees snoepreisjes naar onder andere Parijs, Londen en Montreal) zeker niet verkeerd en dit alles heeft mij veel praktijkervaring opgeleverd.

Dan terug naar het heden. Momenteel studeer ik Communicatie op de Hanzehogeschool in Groningen, waar ik momenteel al weer in het derde jaar zit. Pienter is een nieuwe stap in dat leertraject en ik heb enorm veel plezier in deze nieuwe uitdaging! Ik weet zeker dat ik hier veel zal opsteken en misschien zelfs wel wat kan overbrengen. Je bent immers nooit te oud om te leren.

Ben ik niet hard aan het werk, dan vind ik het heerlijk om me in mijn vrije tijd op te laten slokken door een goede game of toffe film/serie. Om al die opgedane kennis te kunnen delen, werk ik tussendoor ook nog als oproepkracht bij de lokale Game Mania. Heb je dus ooit een game-gerelateerd of (algemeen) mediavraagstuk, dan mag je me altijd op mijn schouder tikken. Ik ben altijd in voor een praatje!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!