Nieuwe namen in het Pienter klantenbestand

Geplaatst door Sumitra Otter 20 september 2016

Het aantal samenwerkingen met Pienter is weer gegroeid. In ons klantenbestand mogen we weer mooie namen toevoegen en bijzondere klanten welkom heten. Wij stellen graag onze nieuwe Pientere klanten aan je voor. 

My Unique Style 

Myuniquestyle.nl is een online shop voor hippe vrouwen met een unieke stijl. Reizen en fashion komen samen in een online shop met de mooiste mode accessoires uit het buitenland. Voor My Unique Style voeren we zoekwoordanalyses uit, stellen we Google AdWordscampagnes op, optimaliseren content en we gaan aan de slag met conversie optimalisatie. Ook zetten we een webshop via bol.com voor hen op.

MFFA Belastingadvies

MFFA Belastingadvies biedt een breed scala aan fiscale, juridische en administratieve diensten aan voor binnenlandse en buitenlandse belastingplichtigen. Zij ondersteunen particulieren, expats, DGA’s en bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Pienter doet voor MFFA zoekwoordanalyses, Google AdWords campagnes en we optimaliseren content. 

Vos Advies 

Vos Advies BV begeleidt zorginstellingen en -organisaties bij het opzetten en implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen. Ook bieden ze ondersteuning bij het verkrijgen van de juiste certificering.  Voor Vosadvies.nl gaan we zoekmachine optimalisatie uitvoeren. In deze samenwerking voeren we zowel op SEA- als SEO-gebied diverse werkzaamheden uit.

Koivisie

Koivisie.nl is dé webwinkel voor al uw vis en vijverproducten. Koivisie.nl heeft een ruim assortiment in vijverbenodigdheden voor koi- en visvijvers. Pienter gaat aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe website met webshop. Hiervoor voeren we zoekwoordanalyses uit, stellen we een nieuwe sitestructuur op, ontwikkelen we de nieuwe webshop en schakelen we de juiste tools in om de positie van de shop in Google te kunnen blijven monitoren. 

 

Wil jij ook dat Pienter aan de slag gaat voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!