Nieuwe samenwerkingen

Geplaatst door Kelly Peters 18 juli 2017

We hebben weer iets te vieren: nieuwe samenwerkingen! Ben jij benieuwd naar onze nieuwe klanten? In deze blog kun je meer lezen over wie wij de afgelopen maanden welkom hebben mogen heten in ons klantenbestand.

Speaks

Op zoek naar een set handgemaakte, high-end luidsprekers? Dan moet je bij Speaks zijn! Wij helpen Speaks met de inhoudelijke optimalisatie van hun website, Adwords campagnes opzetten en met linkbuilding.

 

Water Entertainment

Water Entertainment levert alles wat te maken heeft met, je raadt het vast al, water entertainment! Hierbij kan er gedacht worden aan fonteinen, stage watervallen, waterscreens en diverse soorten waterdecoratie. Wij schrijven content voor Water Entertainment, zorgen ervoor dat zij met hun zoekmachine advertenties op de eerste pagina in Google staan en voeren linkbuilding voor hen uit. 

 

De Kapstok

De Kapstok helpt ouders en kinderen met moeilijke situaties. Bijvoorbeeld door opvoedondersteuning en/of individuele gesprekken met ouders en kind(eren). Hoe wij de Kapstok helpen? Door er elke maand voor te zorgen dat de content op hun website geoptimaliseerd is, door zoekmachine advertenties online te zetten en voor hen te linkbuilden.

 

Corlido

Corlido Procurement Services is gespecialiseerd in het overnemen van operationele inkoop op basis van langlopende contracten. Wat wij voor Corlido in Emmen doen? Wij zorgen voor een inhoudelijke optimalisatie van de content op hun website, bieden ondersteuning en geven handige adviezen.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!