Nieuwe samenwerkingen voor Pienter

Geplaatst door Sumitra Otter 29 juni 2016

Ons Pientere klantenbestand is uitgebreid! We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten en mogen daardoor weer een aantal bijzondere klanten verwelkomen. Voor enkelen voeren we al een tijdje werkzaamheden uit en andere zijn pas net gestart. We laten je graag kennismaken met onze nieuwe samenwerkingen.   

Seats and Sofas

Seats and Sofas is voor ons een oude bekende. Seats and Sofas is specialist in zitmeubelen. Met 22 Megastores voorziet het bedrijf heel Nederland van banken, fauteuils en eethoeken. In deze samenwerking voeren we zowel op SEA- als SEO-gebied diverse werkzaamheden uit. Voor Seats and Sofas doen we zoekwoordanalyses, optimaliseren we content en optimaliseren we de Google AdWords-campagnes.

 

CPMview

In de naam CPMview staat CPM voor Corporate Performance Management. Het bedrijf is een consultancybureau op het gebied van financiën en IT. De specialisten van CPMview bieden een totaaloplossing in verbetering van de bedrijfsprestaties. Voor het bedrijf optimaliseren we de website. Dat doen we door een uitgebreide zoekwoordanalyse uit te voeren en een nieuwe sitestructuur te ontwikkelen. Ook optimaliseren we de Google AdWords-campagne en zetten we nieuwe campagnes neer. 

C&D Fasteners

 C&D Fasteners is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van bevestigingsmaterialen en non-ferro metalen. Wij zijn ingeschakeld om de de prestaties van de webshop online-befestigungstechnik.de te verbeteren. Deze website richt zich speciaal op de Duitse markt. Hiervoor voeren we zoekwoordanalyses uit, ontwikkelen een nieuwe sitestructuur en we optimaliseren nieuwe teksten en de Google AdWords-campagnes. Hetzelfde doen we voor de Nederlandse variant: fastenershop.nl. 

Hoppa Shops

 Hoppa! Shops bestaat uit meerdere webwinkels met onder andere speelgoed, indoor living, outdoor living en sportartikelen. Voor de website hoppashops.nl optimaliseren we de bestaande Google AdWords-campagnes en ontwikkelen we nieuwe campagnes.

 

Trots op de samenwerkingen

We zijn blij met het vertrouwen van deze klanten in onze samenwerking. We kijken uit naar succesvolle campagnes en mooie nieuwe websites!

 

Wil jij ook dat Pienter aan de slag gaat voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

 

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!