Oant sjen Fryslân, moi Assen!

Geplaatst door Arjan Hijlkema 27 februari 2017

Pienter is verhuisd! Omdat ons kantoor in Oosterwolde wat krap begon te worden, besloten we een wat ruimere jas te zoeken zodat verdere groei mogelijk is. Een karakteristiek pand  in Drenthe, aan de kop van de Vaart in Assen bleek een schot in de roos. Afgelopen vrijdag is alles verhuisd en de nieuwe locatie ingericht. Vanaf heden vindt je ons op het nieuwe adres: Markt 7 in Assen. We zitten in een prachtig historisch pand genaamd 'Het Pelinckhuis'. Dit rijksmonument uit 1840 bevindt zich pal in het centrum, met uitzicht over de Vaart.

Wat verandert er voor jou?

Voor jou als klant verandert er helemaal niets. Pienter blijft op dezelfde bevlogen wijze online marketing voor je uitvoeren. We zijn zelfs nog beter bereikbaar, via eigen vervoer of per trein of bus. Voor bezoekers zijn er standaard parkeerplaatsen naast de deur gereserveerd.

Opening

Bij een verhuizing hoort natuurlijk ook een officiële opening horen we je denken. De komende weken zijn we nog druk bezig om de laatste punten op de i te zetten. Zodra we een datum hebben geprikt hoor je uiteraard meer. Wie alvast een kijkje wil komen nemen is van harte welkom of hou onze Facebook-pagina goed in de gaten voor wat sneakpreviews.

 

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!