Pienter heet CottonCounts van harte welkom

Geplaatst door Erik Lohuis 9 maart 2016

Een nieuwe samenwerking voor Pienter! Het Nederlandse label CottonCounts heeft onze hulp ingeschakeld voor online marketing van de website www.cottoncounts.de. Voor deze Duitse website gaan we SEA en SEO uitvoeren. CottonCounts is 2010 opgericht en staat voor luxe bed- en badlinnen en homeaccessoires van de beste kwaliteit. In 2015 heeft CottonCounts besloten zijn vleugels verder uit te spreiden door de Duitse, Oostenrijkse en Belgische markt te betreden. En daar komen wij om de hoek kijken.       

Wat gaan we doen?

In deze samenwerking gaan wij ons specifiek richten op de Duitse markt, bestaande uit zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). Wat betreft SEA gaan we de huidige Google AdWords-campagne uitbreiden en optimaliseren, waarbij we de Nederlandse campagne als uitgangspunt nemen. Daarnaast gaan we wat betreft SEO de vindbaarheid in de gratis resultaten vergroten door inhoudelijke optimalisatie, linkbuilding en conversie optimalisatie.

Ervaring in de Duitse markt

De Duitse markt is ons niet geheel onbekend. Integendeel, we hebben hier juist veel ervaring mee. We hebben bijvoorbeeld verschillende campagnes uitgevoerd voord diverse klanten die ook de Duitse markt wilden aanspreken. Dat zijn bijvoorbeeld grote bedrijven als Seats and Sofas en Allgifts, maar we hebben ook campagnes uitgevoerd voor kleinere bedrijven als Yachtcharter Klompmaker.

Gebaseerd op onze ervaring en het vertrouwen in deze wederzijdse samenwerking, kijken we uit naar een succesvolle campagne voor CottonCounts!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!