Pienter officiële vertegenwoordiger van Inspectlet

Geplaatst door Erik Lohuis 26 april 2014

Sinds vorige week zijn wij de officiële vertegenwoordiger van Inspectlet in de Benelux- en DACH-landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). We zijn er enorm trots op dat we ons hebben kunnen verbinden aan deze Analytics-tool! 

Wat is Inspectlet?

Inspectlet maakt het mogelijk om video’s te maken van de manier waarop gebruikers jouw website gebruiken. Elke muisbeweging, scroll, klik of ingedrukte toets wordt vastgelegd en laat duidelijk zien hoe je bezoekers door de website navigeren.

Daarbij beschikt Inspectlet over een filteroptie die het mogelijk maakt bezoekers te vinden die het bekijken waard zijn. Met een paar klikken kun je bijvoorbeeld alle nieuwe bezoekers zien die via AdWords naar je site kwamen en iets hebben gekocht. Maar ook bezoekers die juist niets hebben gekocht, zijn zo te achterhalen.

Een andere functie van Inspectlet is het genereren van heatmaps van je pagina. Hiermee krijg je een grafisch overzicht waar jouw gebruikers klikken en kijken.

Tenslotte brengt Inspectlet het conversieproces van jouw formulieren stapsgewijs in kaart. Het laat zien hoeveel mensen in elke stap van het formulier overblijven en bij welk invulveld mensen het meest twijfelen, hun gegevens aanpassen of zelfs afhaken.

Inspectlet, direct geschikt voor dynamische pagina’s

Wellicht ken je Mouseflow, dat bovenstaande functies ook biedt. Inspectlet is echter hét alternatief voor Mouseflow omdat het goed met dynamische pagina’s om kan gaan. Of het nu AJAX, HTML5,  HTTPS/SSL of een single page app is, Inspectlet kan ermee overweg!

Wat gaan wij de komende tijd doen voor Inspectlet?

Op dit moment zijn wij bezig met het opzetten van een Nederlandse en Duitse landingspagina die we over een aantal weken zullen lanceren. Daarna kun je presentaties, workshops en meer van ons verwachten! Wil je op de hoogte blijven van onze vorderingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief. Wil je Inspectlet inzetten voor je website of weten of het iets voor je website kan zijn? Neem dan contact met ons op!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!