Pientere Corona Maatregelen

Geplaatst door Arjan Hijlkema 16 maart 2020

Het coronavirus raakt ons allemaal. Dat merken wij ook bij onze klanten en hún klanten. Alles gaat net even anders dan je gewend bent door de beperkende maatregelen die van kracht zijn. Velen hebben grote moeite overeind te blijven. Wat te denken van zorgorganisaties, horecabedrijven en de detailhandel (die geen medicijnen of levensmiddelen verkopen) bijvoorbeeld. Dat gaat ons niet in de koude kleren zitten. Belangrijk is dat we ons hoofd koel houden, goed op elkaar letten en gezond blijven.

Ook wij geven gehoor aan de 'semi-lockdown' maatregelen rondom het coronavirus en werken zoveel mogelijk vanuit huis. Gelukkig beoefenen we een beroep waarbij we niet gebonden zijn aan een locatie en zijn we telefonisch en via de mail goed te bereiken. Het is even omschakelen met alleen chat, videocalls en mails tot onze beschikking. Met iedereen die de komende tijd een afspraak op locatie bij ons heeft staan nemen we contact op om de afspraak door te laten gaan als videocall, of om een ander geschikt moment te kiezen.

Contact met Pienter

Wij staan niet stil en zijn gewoon bereikbaar. Wij horen graag van je. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0592 20 10 33. Liever iets sturen via de digitale post? Dat kan via ons contactformulier, of stuur een mailtje naar info@pienteronline.nl

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!