Pientere Google Premier Partner

Geplaatst door Arjan Hijlkema 31 januari 2017

Feest in huize Pienter. Vanaf heden zijn wij namelijk Google Premier Partner! Daar zijn wij als team enorm trots op. Een prestatie van formaat, want Pienter is momenteel de enige Premier Partner van Google in Friesland en Drenthe.

Pienter is Google Premier Partner in Friesland en DrentheGoogle Partner certificering

Als bedrijf kun je Google Partner worden door certificeringen te halen, te voldoen aan gestelde uitgavenvereisten en bepaalde kwaliteitseisen. Google kijkt daarbij onder andere naar de kwaliteit van de onderliggende Adwords-accounts die gekoppeld zijn aan het beheerdersaccount (MCC) en het kennisniveau van de medewerkers. Indien voldaan wordt aan de eisen mag een bedrijf de Google Partner-badge voeren in haar uitingen. Feitelijk komt het erop neer dat je moet kunnen aantonen dat je als bedrijf bekwaam bent in het opzetten en optimaliseren van Adwords-campagnes.

Google let hierbij onder andere op:

  • Bedrijfsprofiel
  • Certificeringen
  • Uitgaven en budgetten
  • Kwaliteit

Pienter is gecertificeerd in het opzetten van Adwords-campagnes voor search, display, mobile, shopping en video. Bekijk ons Google Partner-profiel.

Google Premier Partner

Google erkent twee soorten Google Partners. De blauwe badge voor reguliere Google Partners en de rode badge voor Premier Partners. Om Google Premier Partner te worden wordt er nóg scherper toegezien op de kwaliteit, bedrijfsprestaties, certificeringen en uitgaven.

Google Partner Badges

Wat dit betekent voor jou

Dat Pienter Google Premier Partner is geworden bevestigt dat je jouw Adwords-campagne met een gerust hart bij ons kunt onderbrengen. Pienter streeft altijd naar kwaliteit en professionaliteit. De status van Google Premier Partner bevestigt deze kernwaarden. We zijn blij dat ons harde werken is beloond met de erkenning van Google!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!