Pientere Promotiedagen

Geplaatst door Erik Lohuis 24 mei 2018

Dit jaar nam Pienter voor de tweede keer deel aan de Promotiedagen Drenthe, voorheen de Bedrijvencontactdagen Drenthe. Op deze beurs, met zo’n 9.000 bezoekers lieten 325 bedrijven uit Drenthe en omstreken zien wat ze in hun mars hebben. Pienter, dat de ambitie heeft om het online marketingbureau van Drenthe te zijn, mocht daar natuurlijk niet ontbreken.

Dus Bartje werd afgestoft en de visitekaartjes werden ingepakt, waarna we de stand konden opbouwen in de TT Hall. Daar stonden we twee dagen met drie man sterk van 12:00 - 21:00 uur op het innovatieplein. Tussen 3D-providers en leveranciers van online werkplekken was het een komen en gaan van inspirerende gesprekspartners. Om zelf ook een innovatieve stand te hebben, hadden we een Samsung Flip in gebruik van MMconcept, onze partner voor audiovisuele oplossingen. Met dit digitale scherm konden we onze bedrijfspresentatie combineren met een flipover waarop we de websites van potentiële klanten meteen onder de loep konden nemen. Met recht een eyecatcher op de stand die we in de toekomst zeker nog in willen gaan zetten in onze vergaderruimte!

We hadden niet alleen onze eigen stand, maar waren ook vertegenwoordigd op de stand van de Commerciële Netwerkclub Drenthe. Ook daar hebben we een flink aantal leuke gesprekken gevoerd wat ongetwijfeld zal resulteren in een mooi aantal nieuwe leden. En niet te vergeten, ook onderling hebben we de banden even weer aangehaald!

Kortom, we kunnen terugkijken op een succesvolle beurs. We hebben mooie contacten gelegd voor nieuwe samenwerkingen en de bestaande samenwerkingen verstevigd. Al met al een mooie basis voor de tweede helft van dit jaar!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!