TVM verzekert zich van de diensten van Pienter

Geplaatst door Erik Lohuis 8 juli 2014

In juni 2014 is TVM verzekeringen klant geworden bij ons. Deze verzekeraar uit Hoogeveen timmert online al flink aan de weg, maar had behoefte aan meer capaciteit en een extra sparringspartner. Wij zijn enorm trots dat daarvoor de keuze op Pienter is gevallen.

TVM en haar verzekeringsoplossingen

TVM - wat staat voor TransportVerzekeringsMaatschappij - werd opgericht in 1962. Je kent TVM natuurlijk van het schaatsen, maar wellicht ook van de vele vrachtwagens die rondrijden met het motto: “Ik? Ik ben verzekerd bij TVM.”

Maar de verzekeringen van TVM gaan verder dan alleen die voor vrachtwagens. Het bedrijf biedt een transportverzekering voor transport over de weg en over het water. Daarnaast biedt TVM ook nog automotive verzekeringen, zoals een wagenparkverzekering.

De inhoud van onze samenwerking

TVM is al op hoog niveau bezig met online marketing en het is onze doelstelling dit verder te versterken en daarmee de verzekeringen van TVM onder de aandacht te brengen bij haar doelgroep. De samenwerking bestaat uit een aantal componenten. Ten eerste zullen we actief bezig gaan met online marketing in het algemeen en zoekmachine marketing in het bijzonder voor de verschillende websites van TVM. Ten tweede treden we ook op als sparringspartner voor TVM om zowel interne als externe adviezen grondig tegen het licht te houden. Zo willen we TVM ook op de digitale snelweg laten vlammen!

Wil jij net als TVM aan de slag met online marketing? Neem dan contact met ons op!

 

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!