Even voorstellen: vier nieuwe gezichten bij Pienter

Geplaatst door Erik Lohuis 16 februari 2018

Deze maand hebben we vier nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Op de foto van links naar rechts: Daniek, Anna, Rowan en Judith. De komende zes maanden lopen zij stage bij Pienter. Ze stellen zich graag aan je voor:
 Anna

Mijn naam is Anna, 21 jaar oud en ik woon in Groningen. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding International Communication aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Tijdens mijn studie heb ik de richting marketing gekozen en heb ik een jaar in het buitenland gewoond. In Estland heb ik mijn stage gedaan en daarna een half jaar in Amerika gestudeerd. Twee totaal verschillende landen, maar op beide plekken heb ik prachtige dingen meegemaakt en kennis opgedaan.

Nu ik weer terug ben in het gezellige Nederland, wil ik mij verder ontwikkelen op het gebied van online marketing. Ik heb de kans gekregen om het komende half jaar mijn studie af te ronden bij Pienter, waar ik geloof veel te kunnen leren door hun professionele aanpak en persoonlijke touch.

Verder word ik erg blij van nieuwe plekken op de wereld ontdekken, goede misdaadfilms en de pannenkoeken van mijn oma.
 Daniek

Hey hoi! Mijn naam is Daniek Doddema. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Groningen. Daar studeer ik Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool. Momenteel zit ik in het tweede jaar en loop ik een half jaar stage bij Pienter.

Toen ik begon aan de opleiding wist ik nog niet zo goed wat ik er eigenlijk uiteindelijk mee zou willen doen later. Toch kwam ik er al snel achter dat ik online marketing wel heel erg interessant vind. Dit is dan ook de reden dat ik bij Pienter terechtgekomen ben. Ik verwacht dat ik hier heel veel kan leren op het gebied van online marketing. Ik hoop dat mijn beeld van online marketing dan ook bevestigd wordt en dat ik het alleen maar leuker ga vinden.

Naast school, of in dit geval stage, ben ik ook een bezige bij. Zo vind ik het leuk om met vrienden wat te doen en ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan. Ook heb ik nog een bijbaan op de broodafdeling bij de Jumbo in Groningen. Toch vind ik het naast al deze bezigheden ook heerlijk om even tot rust te komen onder een kleedje op de bank, met een goede serie of film op Netflix.
 Judith

Hallo! Mijn naam is Judith Mulder, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Assen. Op het moment ben ik bezig met de opleiding Commerciële Economie en mag ik als onderdeel van het tweede jaar een meeloopstage hier bij Pienter doen. Tijdens mijn stage hoop ik veel praktijkervaring in alle marketinggebieden op te doen.

Bij Pienter krijgt nieuw talent een kans om zich te ontwikkelen en dat motto sprak mij aan bij het zoeken naar een stage. Het is een bedrijf waar ik veel hoop te leren en te ontdekken waar ik goed in ben. Tijdens mijn opleiding heb ik al veel geleerd over marketing in het algemeen, maar ik heb er nu ook heel veel zin in om alles te leren op het gebied van online marketing.

In mijn vrije tijd hou ik er heel erg van om creatief bezig te zijn. Met alles wat los en vast zit knutsel ik wel. Daarnaast ga ik ook graag shoppen met mijn zussen of vriendinnen, of ga ik een dagje lui op de bank series kijken.
 Rowan

Hallo, mijn naam is Rowan ter Steege, een 22-jarige student uit het pittoreske Nieuweroord. Ik volg de opleiding Business IT & Management aan het Windesheim college in Zwolle. Voor mijn stageopdracht houd ik mij bezig met project- en procesmanagement en optimalisatie.

De combinatie van mijn IT-kennis samen met de bedrijfskundige kant van mijn opleiding zorgt ervoor dat ik op de hoogte ben van zowel de techniek als de methodes binnen de wereld van projectmanagement. Hiernaast houd ik me ook bezig met data-science waarbij ik het tof vind om ongebruikte data nieuw leven in te blazen om hiermee bepaalde processen te optimaliseren. Bij Pienter kan ik mijn kennis goed inzetten om projectmanagement binnen het bedrijf te scannen en waar nodig te verbeteren. De opleiding die ik volg is vrij breed in de zin van uitstromingsmogelijkheden, dus de werkervaring die ik hier kan opdoen neem ik maar wat graag aan.

Als muziekfanaat besteed ik steevast elke dag wel een uurtje aan het bespelen van de gitaar, zowel akoestisch als elektrisch. Verder ben ik graag met mijn auto bezig en ben ik sponsor van de plaatselijke benzinepomp. In de avonduren ben ik regelmatig te vinden in de sportschool waar ik mijn overtollige energie kwijt kan.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!