We hebben iets te vieren!

Geplaatst door Kelly Peters 2 juni 2017

Elke nieuwe samenwerking wordt bij Pienter gevierd. Afgelopen maanden hebben wij dan ook vaak taart gegeten: we zijn namelijk weer veel nieuwe samenwerkingen aangegaan! Ben jij benieuwd naar de uitbreiding van ons klantenbestand? In deze blog kun je lezen welke bedrijven wij welkom mogen heten.

Conflictbemiddeling

Bij Conflictbemiddeling in Hoogersmilde kun je opleidingen volgen tot mediator of conflictbemiddelaar. Wat wij elke maand voor Conflictbemiddeling doen? Wij optimaliseren hun advertenties in Google. Ook zorgen wij ervoor dat de teksten op hun website SEO-vriendelijk zijn geschreven.

Het Steigerhouthuis

Het Steigerhouthuis is een webshop waar je zelfgemaakte steigerhouten meubelen kunt kopen. Voor het Steigerhouthuis beheren wij hun Adwords account. Ook schrijven wij SEO-teksten voor hun webshop, zodat zij zo goed mogelijk gevonden worden.

Camperencaravanonline.nl

Camperencaravanonline.nl is onderdeel van Karsten Boot & Caravan. Deze nieuwe webshop, met fysieke winkel in Appelscha, heeft een breed assortiment aan caravan-, camper-, kampeer- en bootartikelen. Pienter verzorgt de online marketing voor deze webshop. Dit betekent dat we hun advertenties in Google optimaliseren en ervoor zorgen dat alle teksten SEO-vriendelijk geschreven zijn.

MMconcept

MMconcept uit Assen is gespecialiseerd in het verhuren en installeren van audiovisuele oplossingen. MMconcept biedt hiermee een professionele en aansprekende manier om informatie over te brengen. Voor MMconcept houden wij Adwords campagnes bij, maken we nieuwe content en zorgen wij voor conversie-optimalisaties.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!