Actio Advocaten

Actio is een advocatenkantoor voor het MKB met vestigingen in Assen en Hoogeveen. Hun uitdaging was hoe ze meer aanvragen kunnen genereren via de website. We hebben voor Actio een contentstrategie uitgedacht, waarmee ze zich online profileren als autoriteit en expert op het gebied van arbeidsrecht, contracten, vastgoed en huur, insolventie, incasso en procederen.

Door middel van een nauwe samenwerking tussen de advocaten en juristen van Actio en de online marketeers van Pienter worden er geregeld blogs geplaatst over diverse juridische onderwerpen. De experts van Actio zorgen daarbij voor de inhoud en wij zorgen dat de artikelen geplaatst en geoptimaliseerd worden voor online vindbaarheid en conversie.

Inmiddels staan er een paar honderd artikelen online en werpt deze strategie van de lange adem zijn vruchten af. Zonder verder te adverteren neemt het bezoek vanuit voornamelijk Google elk jaar nog steeds toe. De artikelen bewijzen zo een investering te zijn geweest voor de lange termijn, want eenmaal gepubliceerd blijven ze daarna bezoekers trekken.  


Het bezoek vanuit de zoekmachines neemt jaar na jaar nog steeds toe. Bron: Google Analytics.

Op deze manier profileren de medewerkers van Actio zich duidelijk als autoriteit op hun verschillende vakgebieden. Niets is in deze branche is immers zo belangrijk als vertrouwen in de deskundigheid van het kantoor en haar medewerkers. Het resultaat? De contactmomenten en aanvragen via de website namen elk jaar gemiddeld 10% toe. Het aantal telefonische aanvragen steeg evenredig mee.

Zijn we geknipt voor elkaar?

Succes boeken we samen. Daarom is het voor ons het allerbelangrijkste dat we prettig kunnen samenwerken, de juiste klik hebben. Dat we elkaar als partners zien en kijken naar morgen én verder vooruit.

Verwacht niet van ons dat we kunnen toveren. We beloven ook geen snel resultaat. We beloven je wel dat we gaan uitzoeken wat voor jou werkt (en wat niet). Daar stoppen we onze ziel en zaligheid in. En heel veel plezier.

Pienter is een match als:

  • Je zoekt naar een duurzame samenwerking
  • Je zoekt naar een partner die je versterkt
  • Je begrijpt dat we al doende samen leren
  • Je zoekt naar een partner, niet een leverancier
  • Je graag tijd en moeite steekt in een prettige samenwerking
  • Je een partij zoekt die verder denkt dan het gevraagde
  • Je openstaat voor een kritische blik

We werken graag met

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!