TVM verzekeringen

In juni 2014 is TVM verzekeringen klant geworden bij Pienter. Deze verzekeraar uit Hoogeveen timmert online al flink aan de weg, maar had behoefte aan meer capaciteit en een extra sparringspartner. Wij zijn enorm trots dat daarvoor de keuze op Pienter is gevallen!

De inhoud van onze samenwerking

TVM is al op hoog niveau bezig met online marketing en het is onze doelstelling dit verder te versterken en daarmee de verzekeringen van TVM onder de aandacht te brengen bij haar doelgroep. De samenwerking bestaat uit een aantal componenten. Ten eerste zijn we actief bezig met online marketing in het algemeen en zoekmachine marketing in het bijzonder voor de verschillende websites van TVM. Ten tweede treden we ook op als sparringspartner voor TVM om zowel interne als externe adviezen grondig tegen het licht te houden. Zo laten we TVM ook op de digitale snelweg vlammen!

Wat we sinds het begin van onze samenwerking voor TVM hebben uitgevoerd:

 

  • Het gehele SEO-traject: zoekwoordanalyses, optimalisatie huidige webpagina’s, schrijven nieuwe landingspagina’s, linkbuilding
  • Ondersteuning en advies bij e-mailmarketing
  • Google AdWords-campagnes opgezet en onderhouden
  • Google Analytics-analyses en advies

 

Resultaten

In 2015 hebben we qua SEO behoorlijke successen weten te boeken. Na een uitgebreide zoekwoordanalyse hebben we content geoptimaliseerd op bepaalde zoekwoorden die van belang zijn voor TVM. Deze zoekwoorden hadden bijvoorbeeld te maken met verzekeringen. Met behulp van focus keywords en subzoekwoorden is de content herschreven. Dat heeft ertoe geleid dat TVM op bepaalde zoekwoorden nu hogere, of zelfs de hoogste, positie heeft weten te behalen in de zoekresultaten van Google. Dat heeft ook natuurlijk te maken met linkbuilding en de Google AdWordscampagnes.

www.tvm.nl

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!