Hoe bereik je Pienters kantoor in Assen?

Kom je bij ons op bezoek? Leuk! Pienter is gevestigd in hartje Assen. We geven je graag wat praktische informatie hoe je ons het gemakkelijkste kunt bereiken.


Met de auto?

Ons kantoor beschikt over 3 parkeerplaatsen, speciaal voor bezoekers. Je kunt dus gratis parkeren voor de deur. Zijn de plekken allemaal bezet? Dan is er ook de mogelijkheid om betaald te parkeren in de parkeergarage van de Nieuwe Kolk. Vanaf daar is het slechts twee minuutjes lopen.


Vanuit Groningen

Neem afslag 33 (Assen/Smilde) en neem de derde afslag op de rotonde. Houd links aan om op de Balkenweg te komen. Vanaf daar is het steeds rechtdoor. Je vindt ons kantoor aan de kop van de Vaart, naast Schomaker.


Vanuit Zwolle

Neem afslag 33 (Assen/Smilde) en houd rechts aan om op de Balkenweg te komen. Vanaf daar is het steeds rechtdoor. Je vindt ons kantoor aan de kop van de Vaart, naast Schomaker.


Met openbaar vervoer?

Assen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en ons kantoor ligt op loopafstand van het station (klein kwartiertje lopen). Voor de deur en in de nabije omgeving bevinden zich tevens bushaltes.

Hoe bereik je Pienter in Assen?

 

 

 

Locatie

Pienter Online
Markt 7H
9401 GS Assen


Pienter op Google Maps

 

Openingstijden

Ma t/m vr: 9.00 - 17.00 uur

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!