Onze diensten

Online marketing

Succes op internet begint bij een website, maar komt pas tot bloei met goede online marketing. Onze aanpak bestaat uit een combinatie van zoekmachine marketing, conversie optimalisatie, e-mailmarketing en meer. Daarbij stellen wij het gedrag van de internetgebruiker centraal.

Zoekmachine marketing

Voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines bieden wij verschillende zoekmachine marketing-pakketten. We kunnen ons op de gratis resultaten richten met zoekmachine optimalisatie, maar ook voor jou adverteren. Maar altijd met het doel bovenin de zoekresultaten te staan!

Webontwikkeling

Wij ontwikkelen websites in CMS Blocks en WordPress en webshops in Magento, allen bewezen systemen. Wij richten ons daarbij minder op de ontwikkeling van deze platforms, maar juist meer op een juiste invulling ervan. Wij leveren zoekmachine- en gebruiksvriendelijke websites op, waarmee je optimaal vindbaar bent.

Multimedia

Klanten verwachten tegenwoordig in een oogopslag een goede indruk te krijgen van jouw bedrijf. Visuele middelen zoals foto’s en video’s bieden hiervoor de ideale oplossing: klanten hebben snel toegang tot informatie, die bovendien op een interessante en aantrekkelijke manier kan worden gepresenteerd. Met professionele bedrijfsfoto’s en video’s bind je klanten aan jouw bedrijf en onderscheid je je bovendien van de concurrentie.

Online marketing training

Als ondernemer of bedrijf wil je natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen naar jouw website komen. Je website is namelijk een van de belangrijkste middelen om jouw producten of diensten bij je potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Je kunt een prachtige website hebben, maar toch niet de gewenste resultaten behalen. En dat is natuurlijk erg zonde. Wil jij graag zelf leren hoe je hoger kunt scoren in Google? Volg dan een Pientere training!

Online reputatiemanagement

Google je jezelf of jouw bedrijf wel eens? Wat staat er bovenaan, je eigen websites of social media kanalen? Of zijn de zoekresultaten voornamelijk negatieve reacties? Dan heb je een probleem. Want wat jij ziet, ziet je toekomstige klant of werkgever ook. Grote kans dat er bij veel negatieve berichtgeving iemand niet voor jou kiest. Gelukkig is er een oplossing: online reputatiemanagement. En dat kunnen wij voor je regelen.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!