Onze diensten

Online marketing

Succes op internet begint bij een website, maar komt pas tot bloei met goede online marketing. Onze aanpak bestaat uit een combinatie van zoekmachine marketing, conversie optimalisatie, leadgeneratie, e-mailmarketing en meer. Daarbij stellen wij het gedrag van de internetgebruiker en jouw klant centraal.

Zoekmachine marketing

Voor een goede vindbaarheid én zichtbaarheid is zoekmachine marketing cruciaal. We kunnen ons op de gratis resultaten richten met zoekmachine optimalisatie, maar je ook ondersteunen met gerichte advertentiecampagnes. Maar altijd met het doel bovenin de zoekresultaten te staan!

Online marketing training

Als ondernemer of bedrijf wil je natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen naar jouw website komen. Je website is namelijk een van de belangrijkste middelen om jouw producten of diensten bij je potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Je kunt een prachtige website hebben, maar toch niet de gewenste resultaten behalen. En dat is natuurlijk erg zonde. Wil jij graag zelf leren hoe je hoger kunt scoren in Google? Volg dan een Pientere training!

Online reputatiemanagement

Wat is online reputatiemanagement? Goeie vraag. Eigenlijk is het niet in één term te vangen, want het is een behoorlijk breed begrip. Als we toch een definitie moeten geven gaan wij voor: jouw imago positief maken en behouden op het internet. Je kunt online reputatiemanagement op verschillende manieren inzetten. Maar… dat kost wel een heleboel tijd en moeite. Deze tijd kun jij natuurlijk beter besteden. Geef daarom je online reputatiemanagement uit handen en schakel Pienter in. Wij kunnen jouw reputatie verbeteren.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!