Creatie

Online marketing is meer dan adverteren, zoekmachineoptimalisatie en leadgeneratie. Bij Pienter denken we liever vanuit een holistische gedachte. Alle uitingen moeten in lijn zijn met de identiteit en profilering. Dat moet worden doorgetrokken in de website, webshop en/of app. Voor een juiste uitstraling is de huisstijl maar ook fotografie en video essentieel. Deze beelden kunnen vervolgens ook weer optimaal worden ingezet in nieuwe campagnes.

'Maar jullie zijn toch een marketingbureau?' horen we vaak tijdens gesprekken. Ja dat klopt. Ons speelveld bevindt zich grotendeels online maar dat wil niet zeggen dat we onze ogen sluiten voor de wereld daaromheen. Het 7s-model van McKinsey is dan ook een goed voorbeeld van alle radertjes in het uurwerk die goed op elkaar ingespeeld moeten zijn om te tikken als een klok. Zo zien wij dat ook met marketing. Als één onderdeel het laat afweten kan dat succes in de weg staan. De website of webshop is dan natuurlijk vaak na de klik op een advertentie één van de eerste touchpoints van een potentiële klant.

Verbinding

Bureaus die alles zeggen te kunnen en er ook nog eens goed in zijn, dat zijn unicorns. Je kunt immers maar goed zijn in een aantal takken van sport.  Wij zoeken het in de kracht van verbinding. Zo hebben wij door de jaren heen een sterk netwerk om ons heen gebouwd om jou als klant verder te helpen. Van het bepalen van je identiteit en profilering tot het uitwerken van je propositie in tekst en beeld en alle uitingen in je communicatie. Alles vanuit een strategische marketinggedachte waar we graag de frontman voor willen spelen.

We werken samen met lokale partners en naast dat het heel fijn werkt levert dit ook vaak de beste mix van expertise op om tot een goed eindresultaat te komen. Op basis van de strategische keuzes die we samen maken kunnen we de partijen aanhaken die we nodig achten voor het behalen van de doelstellingen.

Waar Pienter bij kan helpen

 • Ontwikkeling of doorontwikkeling van identiteit, profilering en huisstijl
 • Webdesign, website-ontwikkeling en e-commerce
 • Apps: native en progressive web apps
 • Bedrijfs- en productfotografie
 • Video en animatie
   

Ga je de samenwerking aan met ons?

Zoek je een pientere partner die de juiste contacten en ervaring heeft om je doel te bereiken? Neem contact op met onze specialisten. Middelen moeten niet het doel zijn, maar onderdelen om het doel te bereiken. Pienter helpt je daar graag bij.

Meer diensten binnen Creatie
Wat onze klanten zeggen
Werken met Pienter ervaar ik als een fijne collega, niet als een bureau
Ben Hamimida - Online marketeer bij TVM
Onderwerp expert
Alexander IJbema
Eigenaar

Zijn we geknipt voor elkaar?

Succes boeken we samen. Daarom is het voor ons het allerbelangrijkste dat we prettig kunnen samenwerken, de juiste klik hebben. Dat we elkaar als partners zien en kijken naar morgen én verder vooruit.

Verwacht niet van ons dat we kunnen toveren. We beloven ook geen snel resultaat. We beloven je wel dat we gaan uitzoeken wat voor jou werkt (en wat niet). Daar stoppen we onze ziel en zaligheid in. En heel veel plezier.

Pienter is een match als:

 • Je zoekt naar een duurzame samenwerking
 • Je zoekt naar een partner die je versterkt
 • Je begrijpt dat we al doende samen leren
 • Je zoekt naar een partner, niet een leverancier
 • Je graag tijd en moeite steekt in een prettige samenwerking
 • Je een partij zoekt die verder denkt dan het gevraagde
 • Je openstaat voor een kritische blik

We werken graag met

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!