Online marketing

Succes op internet begint bij een website, maar komt pas tot bloei met goede online marketing. Onze aanpak bestaat uit een combinatie van zoekmachine marketing, conversie optimalisatie, e-mailmarketing en meer. Daarbij stellen wij het gedrag van de internetgebruiker centraal.

Wat is online marketing?

Heb jij je wel eens afgevraagd: wat is online marketing nou eigenlijk precies? Dat kunnen we ons voorstellen! Het is namelijk een behoorlijk breed begrip. Ieder online marketing bureau verstaat er misschien weer wat anders onder.

Maar wij zijn er duidelijk over: alles wat te maken heeft met websites, e-mail en social media: dat is online marketing. Van het schrijven van webteksten en het opzetten van een online advertentiecampagne tot het instellen en analyseren van jouw websitestatistieken. Heb je ergens hulp bij nodig, vraag maar raak!

Wat je van ons kunt verwachten:

Maar we kunnen ook websites voor je bouwen of een webshop voor je opzetten.

Wie willen we helpen?

We weten dat niet iedereen overal verstand van kan hebben. Zo hebben wij bijvoorbeeld absoluut geen verstand van haarproducten. Maar wij werken wel voor klanten die wél precies weten welk product je op welk type haar moet gebruiken. Gecombineerd met onze kennis van online marketing hebben we samen een mooie webshop neergezet (bekijk maar eens de case van Haarwereld.nl).

En dat is het doel van Pienter: online marketing bereikbaar maken voor mensen die er zelf misschien niet voldoende verstand van hebben. Of er simpelweg gewoon geen tijd voor hebben. Want wij begrijpen dat je als ondernemer wel betere dingen te doen hebt dan jouw website te vernieuwen of die e-mailnieuwsbrief te versturen.

Even voorstellen

Ons online marketing bureau Pienter is gevestigd in Assen. Je wordt geholpen door Alexander en Erik. Wil je weten waar je ons precies voor in kunt zetten? Bekijk de pagina over ons team!

Wat onze klanten zeggen
Wij zijn zo gecharmeerd van de teksten van Pienter dat ...

Wij zijn zo gecharmeerd van de teksten van Pienter dat deze tekst ook door hen is geschreven.

Tim de Leeuw - Designer, bureauDRP
Onderwerp expert
Geert Bosscher
Online marketeer

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!