Online marketing

Of het nu offline of online is, wij denken graag mee in de beste oplossingen en middelen die optimaal samenwerken. De gekozen strategie is hierin leidend. Voor het MKB, e-commerce of corporate is deze aanpak telkens verschillend. Of het nu zoekmachineoptimalisatie, CRO of marketing automation is. Onze specialisten bepalen graag samen met jou de ideale mix voor jouw online marketing strategie.

Wat verstaan we onder online marketing?

Online marketing begint met het stellen van duidelijke doelen en bij het doorgronden van jouw ideale klant. Welke kanalen gebruikt je klant? Wat zijn hun behoeftes? Vervolgens gaan we aan de slag met een passende strategie. Een kanaal of middel is geen doel, maar zijn stuk voor stuk complementair aan de gestelde doelen. 'Ik wil meer met Facebook Ads doen' horen we wel eens. Maar als we vragen waarom komt de onderliggende behoefte naar voren. Die behoefte is interessant. Daar borduren we graag een strategisch plan omheen. 

Wat wij op pientere wijze voor je kunnen betekenen:

 

Wie willen we helpen?

Ons doel is om de online marketing naar het volgende niveau te brengen voor MKB, e-commerce en corporate bedrijven. We zien onszelf als online marketing bureau als verlengstuk van de organisatie. Niet de schutting waar iets overheen gegooid wordt. Wij geloven in een intensieve samenwerking waar een duidelijke doelstelling en strategie aanwezig is. Hiervoor werken we graag met een strategisch plan die we tijdens een strategische sessie een eigen gezicht geven.

Meer weten over het uitbesteden van je online marketing?

Pienter is een online marketingbureau dat gevestigd is in het centrum van Assen. We werken voor een flink aantal mooie klanten waar we graag op locatie komen. Eens kennismaken? Neem contact op met één van onze specialisten.

Wat onze klanten zeggen
Werken met Pienter ervaar ik als een fijne collega, niet als een bureau
Ben Hamimida - Online marketeer bij TVM
Onderwerp expert
Geert Bosscher
Online marketing consultant

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!