Online marketing

Succes op internet begint bij een website, maar komt pas tot bloei met goede online marketing. Onze aanpak bestaat uit een combinatie van zoekmachine marketing, conversie optimalisatie, leadgeneratie, e-mailmarketing en meer. Daarbij stellen wij het gedrag van de internetgebruiker en jouw klant centraal.

Wat verstaan we onder online marketing?

Online marketing is een behoorlijk breed begrip. Ieder online marketing bureau verstaat er misschien weer wat anders onder. Voor ons omvat het alles wat te maken heeft met websites, e-mail en social media. Dat begint bij het doorgronden van jouw ideale klant. Welke kanalen gebruikt je klant? Welke zoekwoorden gebruikt je klant? Vervolgens gaan we aan de slag met een passende strategie.

Wat wij op pientere wijze voor je kunnen betekenen:

 

Wie willen we helpen?

Ons doel is om de online marketing naar het volgende niveau te brengen voor bedrijven die het ontbreekt aan kennis, kunde of er simpelweg geen capaciteit voor hebben. Wij begrepen dat je als organisatie het al druk zat hebt met het bedienen van jouw klanten. We werken dan ook graag met je samen om je online doelstellingen te verwezenlijken.

Meer weten?

Pienter is een online marketingbureau dat gevestigd is in het centrum van Assen. We werken voor leuke klanten uit binnen- en buitenland. Eens kennismaken? Neem contact op met één van onze specialisten.

Wat onze klanten zeggen
Werken met Pienter ervaar ik als een fijne collega, niet als een bureau
Ben Hamimida - Online marketeer bij TVM
Onderwerp expert
Geert Bosscher
Online marketeer

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!