Online marketing

Succes op internet begint bij een website, maar komt pas tot bloei met goede online marketing. Onze aanpak bestaat uit een combinatie van zoekmachine marketing, conversie optimalisatie, leadgeneratie, e-mailmarketing en meer. Daarbij stellen wij het gedrag van de internetgebruiker en jouw klant centraal.

Wat verstaan we onder online marketing?

Online marketing is een behoorlijk breed begrip. Ieder online marketing bureau verstaat er misschien weer wat anders onder. Voor ons omvat het alles wat te maken heeft met websites, e-mail en social media. Dat begint bij het doorgronden van jouw ideale klant. Welke kanalen gebruikt je klant? Welke zoekwoorden gebruikt je klant? Vervolgens gaan we aan de slag met een passende strategie.

Wat wij op pientere wijze voor je kunnen betekenen:

 

Wie willen we helpen?

We weten dat niet iedereen overal verstand van kan hebben. Zo hebben wij bijvoorbeeld absoluut geen verstand van haarproducten. Maar wij werken wel voor klanten die wél precies weten welk product je op welk type haar moet gebruiken. Gecombineerd met onze kennis van online marketing hebben we samen een mooie webshop neergezet (bekijk maar eens de case van Haarwereld.nl).

En dat is het doel van Pienter: online marketing bereikbaar maken voor bedrijven die het ontbreekt aan kennis, kunde of er simpelweg geen capaciteit voor hebben. Wij begrepen dat je als organisatie het al druk zat hebt met het bedienen van jouw klanten. We werken dan ook graag met je samen om je online doelstellingen te verwezenlijken.

Meer weten?

Pienter Online is een online marketing bureau dat gevestigd is in het centrum van Assen. We werken voor leuke klanten uit binnen- en buitenland. Eens kennismaken? Neem contact op met één van onze specialisten.

Wat onze klanten zeggen
Wij zijn zo gecharmeerd van de teksten van Pienter dat ...

Wij zijn zo gecharmeerd van de teksten van Pienter dat deze tekst ook door hen is geschreven.

Tim de Leeuw - Designer, bureauDRP
Onderwerp expert
Geert Bosscher
Online marketeer

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!