Online marketing training

Als ondernemer of bedrijf wil je natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen naar jouw website komen. Je website is namelijk een van de belangrijkste middelen om jouw producten of diensten bij je potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Je kunt een prachtige website hebben, maar toch niet de gewenste resultaten behalen. En dat is natuurlijk erg zonde. Wil jij graag zelf leren hoe je hoger kunt scoren in Google? Volg dan een Pientere training!

SEO training

Google wil graag haar gebruikers zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat betekent dat Google altijd op zoek is naar de beste match tussen de zoekopdracht van de klant en de zoekresultaten. Wil je organisch (onbetaald) een hoge positie in Google behalen, dan zul je eerst moeten weten wat het zoekgedrag is van jouw potentiële klanten. Vervolgens zul je de webpagina’s hierop moeten inrichten. Hiervoor moet je weten naar welke verschillende ‘ranking’ factoren Google kijkt. Bevat jouw pagina alle zoekwoorden, heb je ze verwerkt in de headers en gebruik je interne links en externe links? Dit soort zaken en meer komen aan bod in de SEO training.

Lees meer over SEO trainingen

SEA training

Wil je jouw website meteen hoog laten scoren in Google? Dat kun je doen met advertenties in Google. Dit kan een zeer effectieve methode zijn wanneer jouw bedrijf zich in een markt bevindt waar veel concurrentie is. Door te adverteren in Google kun je jouw doelgroep meteen aanspreken en naar jouw website trekken. In de training SEA training leer je hoe je een effectieve advertentietekst schrijft en leer je in Google AdWords campagnes opzetten, beheren en bijstellen.

Lees meer over SEA trainingen 

Google Analytics training

Het meestgebruikte statistiekenprogramma voor de data-analyse van websites is Google Analytics. Met dit gratis programma van Google kun je precies volgen wat jouw bezoekers op je website doen. Vervolgens kun je aan de hand van het bezoekersgedrag verbeteringen doorvoeren op jouw website. En dat levert meer conversies op! Omdat de mogelijkheden van Google Analytics zo uitgebreid zijn, kan het lastig zijn dit programma onder de knie te krijgen. Daarom gaan we graag een keertje rustig met je zitten voor een korte Google Analytics-training. Liever een uitgebreide cursus data-analyse? Dat kan ook.

Lees meer over onze Google Analytics training

Meer weten over onze online marketing trainingen?

Wil je meer weten over de training SEO, de training SEA of de Google Analytics training? Kijk op de bijbehorende pagina's voor meer informatie. Zoek je echter een training op maat, neem dan contact met ons op.

Meer diensten binnen Online marketing training
Wat onze klanten zeggen
Hardwerkende, nuchtere Drentse ondernemers

Hardwerkende, nuchtere Drentse ondernemers die alles weten over online conversie. Wil jij meer resultaat online, huur dan Alexander en Erik in!

John Rensink, TVM - Online marketeer
Onderwerp expert
Arjan Hijlkema
Online marketing consultant

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!