E-mailmarketing

E-mailmarketing is een ideaal middel om je bestaande klanten op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen of juist nieuwe klanten aan te trekken.

Heb je al een lijst met e-mailadressen van klanten die je een mooie mailing wilt sturen, of wil je juist adressen huren om te benaderen, wij helpen je bij het opzetten van e-mailmarketing. Wij maken voor e-mailmarketing gebruik van Mailchimp, maar kunnen met elk e-mailmarketing systeem overweg.

Meer adressen werven

Ook kunnen we je tips geven over hoe je het beste nieuwe, betrouwbare en betrokken e-mailadressen werft. Mensen die jouw nieuwsbrief iedere week openen, echt geïnteresseerd zijn in wat je hebt te zeggen. Die mensen zijn namelijk het meest waardevol voor jouw e-mailmarketing campagnes.

Wat kun je ermee?

Ook bij e-mailmarketing hoef je niet te gokken wat het beste werkt. Je test het gewoon allemaal. Probeer bijvoorbeeld eens, heel simpel, twee verschillende subjecten uit. Je stuurt een gedeelte van je nieuwsbriefabonnees het eerste subject en het andere gedeelte het tweede.

En dan afwachten maar! Zie je al snel welk onderwerp het beter doet? Bijvoorbeeld welke mailing het beste wordt geopend? Dan kies je ervoor om alle resterende abonnees het best scorende onderwerp te sturen. Klinkt handig, toch?

Neem contact op

Wil jij wel eens weten of jij meer kunt halen uit je mailings? Laat ze ons dan eens onder de loep nemen? Misschien staar jij je al tijden blind op een nieuwsbrief en is een frisse blik precies dat wat jouw e-mail marketing nodig heeft! Stuur ons gewoon een e-mailtje om te zien wat we voor je kunnen doen!

Wat onze klanten zeggen
Pienter Online zorgde voor een passende, goed werkende website en dacht op alle fronten met mij mee.

 

 

Per toeval ben ik bij Pienter Online terecht gekomen. Ik had op korte termijn een website nodig, omdat ik met een nieuw bedrijf ging beginnen. Er zat dus de nodige druk achter, want ik wilde natuurlijk ook goed zichtbaar worden.

Maaike wist binnen een zeer korte tijd precies die uitstraling neer te zetten die ik zocht. Pienter Online zorgde voor een passende, goed werkende website en dacht op alle fronten met mij mee. Heel fijn, want mede daardoor heeft mijn nieuwe bedrijf een succesvolle start gehad. De reacties van de klanten zijn dan ook zeer positief. Door de uitstraling en de inhoud van de website kiezen ze voor mijn opleidingen.

Door het abonnement kan ik steeds een beroep blijven doen op de expertise van Pienter Online.  En telkens weer worden mijn vragen direct diezelfde dag beantwoord en eventuele aanpassingen op de website direct doorgevoerd.

Ik ervaar Pienter Online als een jong, dynamisch bedrijf wat meedenkt en vooral de eigen kwaliteiten inzet om mij als klant zo goed mogelijk verder te helpen

Jeanette Bakker - Het KinderCoachKasteel
Onderwerp expert
Alexander IJbema
Eigenaar

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!