E-mailmarketing

E-mailmarketing is een ideaal middel om je bestaande klanten op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen of juist nieuwe klanten aan te trekken. Maak gebruik van automations om je communicatie en momenten van communiceren te automatiseren in jouw voordeel.

Heb je al een lijst met e-mailadressen van klanten die je een gerichte mailing wilt sturen, of wil je meer uit je e-mailmarketing halen door bijvoorbeeld een e-mail marketing funnel? Wij helpen je er graag mee. Wij maken voor e-mailmarketing doorgaans gebruik van Mailchimp of ActiveCampaign, maar kunnen met elk e-mailmarketing systeem overweg.

Meer e-mailadressen werven

Ook kunnen we je tips geven over hoe je het beste nieuwe, betrouwbare en betrokken e-mailadressen werft. Mensen die jouw nieuwsbrief iedere week openen, echt geïnteresseerd zijn in wat je hebt te zeggen. Die mensen zijn namelijk het meest waardevol voor jouw e-mailmarketing campagnes. Denk aan het inzetten van whitepapers, downloads of demo-aanvragen.

Wat kun je met e-mailmarketing?

Ook bij e-mailmarketing hoef je niet te gokken wat het beste werkt. Je test het gewoon allemaal. Probeer bijvoorbeeld eens, heel simpel, twee verschillende varianten uit. Je stuurt een gedeelte van je nieuwsbriefabonnees het eerste gedeelte en de andere groep het tweede.

En dan analyseren maar! Zie je al snel welk onderwerp het beter doet? Bijvoorbeeld welke mailing het beste wordt geopend? Dan kies je ervoor om alle resterende abonnees het best scorende onderwerp te sturen. Klinkt handig, toch? Slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Wat kan een e-mailmarketing strategie voor je bedrijf betekenen?

Wil jij wel eens weten of jij meer kunt halen uit je mailings? Laat ze ons dan eens jouw e-mailmarketing strategie onder de loep nemen. Misschien staar jij je al tijden blind op een nieuwsbrief en is een frisse blik precies dat wat jouw e-mail marketing nodig heeft. Wil je belangrijke processen automatiseren of leads warm houden met gerichte communicatie? Een mailtje sturen is al genoeg om met ons in contact te komen.

Wat onze klanten zeggen
Werken met Pienter ervaar ik als een fijne collega, niet als een bureau
Ben Hamimida - Online marketeer bij TVM
Onderwerp expert
Marcel Lubberts
Online marketing consultant

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!