E-mailmarketing

E-mailmarketing is een ideaal middel om je bestaande klanten op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen of juist nieuwe klanten aan te trekken. Maak gebruik van automations om je communicatie en momenten van communiceren te automatiseren in jouw voordeel.

Heb je al een lijst met e-mailadressen van klanten die je een gerichte mailing wilt sturen, of wil je meer uit je e-mailmarketing halen, wij helpen je er graag mee. Wij maken voor e-mailmarketing doorgaans gebruik van Mailchimp of ActiveCampaign, maar kunnen met elk e-mailmarketing systeem overweg.

Meer adressen werven

Ook kunnen we je tips geven over hoe je het beste nieuwe, betrouwbare en betrokken e-mailadressen werft. Mensen die jouw nieuwsbrief iedere week openen, echt geïnteresseerd zijn in wat je hebt te zeggen. Die mensen zijn namelijk het meest waardevol voor jouw e-mailmarketing campagnes. Denk aan het inzetten van whitepapers, downloads of demo-aanvragen.

Wat kun je ermee?

Ook bij e-mailmarketing hoef je niet te gokken wat het beste werkt. Je test het gewoon allemaal. Probeer bijvoorbeeld eens, heel simpel, twee verschillende varianten uit. Je stuurt een gedeelte van je nieuwsbriefabonnees het eerste gedeelte en de andere groep het tweede.

En dan analyseren maar! Zie je al snel welk onderwerp het beter doet? Bijvoorbeeld welke mailing het beste wordt geopend? Dan kies je ervoor om alle resterende abonnees het best scorende onderwerp te sturen. Klinkt handig, toch? Slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Meer weten?

Wil jij wel eens weten of jij meer kunt halen uit je mailings? Laat ze ons dan eens onder de loep nemen. Misschien staar jij je al tijden blind op een nieuwsbrief en is een frisse blik precies dat wat jouw e-mail marketing nodig heeft. Wil je belangrijke processen automatiseren of leads warm houden met gerichte communicatie? Een mailtje sturen is al genoeg om met ons in contact te komen.

Wat onze klanten zeggen
Pienter Online zorgde voor een passende, goed werkende website en dacht op alle fronten met mij mee.

 

 

Per toeval ben ik bij Pienter Online terecht gekomen. Ik had op korte termijn een website nodig, omdat ik met een nieuw bedrijf ging beginnen. Er zat dus de nodige druk achter, want ik wilde natuurlijk ook goed zichtbaar worden.

Maaike wist binnen een zeer korte tijd precies die uitstraling neer te zetten die ik zocht. Pienter Online zorgde voor een passende, goed werkende website en dacht op alle fronten met mij mee. Heel fijn, want mede daardoor heeft mijn nieuwe bedrijf een succesvolle start gehad. De reacties van de klanten zijn dan ook zeer positief. Door de uitstraling en de inhoud van de website kiezen ze voor mijn opleidingen.

Door het abonnement kan ik steeds een beroep blijven doen op de expertise van Pienter Online.  En telkens weer worden mijn vragen direct diezelfde dag beantwoord en eventuele aanpassingen op de website direct doorgevoerd.

Ik ervaar Pienter Online als een jong, dynamisch bedrijf wat meedenkt en vooral de eigen kwaliteiten inzet om mij als klant zo goed mogelijk verder te helpen

Jeanette Bakker - Het KinderCoachKasteel
Onderwerp expert
Arjan Hijlkema
Online marketing consultant

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!