Eindredactie

Wij proberen onze klanten altijd aan te moedigen om zelf hun teksten te schrijven. Als er namelijk íemand is die alle ins en outs van het onderwerp weet, dan ben jij het wel. Maar het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal zeker bent over de d's en de t's. Of dat je jezelf afvraagt of jouw tekst wel zoekmachinevriendelijk genoeg is. Of hoe jouw tekst potentiële klanten kan overtuigen. Dan kunnen wij je ondersteunen met de eindredactie.

Waarom heb je eindredactie nodig?

Je wilt als bedrijf natuurlijk altijd professioneel overkomen. Een goede tekst is daar een belangrijk onderdeel van. We weten dat bezoekers van een webshop eerder afhaken als een tekst vol spelfouten zit. Een korte check op spelling en grammatica, het redigeren van teksten, is daarom vaak geen overbodige luxe.

Wat kan een goede tekst voor jou betekenen?

  • Conversie verhogen
  • Professionaliteit uitstralen
  • De boodschap duidelijk overbrengen

Eindredactie bestaat bij ons niet alleen uit het redigeren van teksten, het zorgen dat alles goed gespeld is en grammaticaal klopt. We kijken ook altijd met een (online) marketing-oog naar de tekst. Heb je het juiste zoekwoord gekozen? Klopt de opbouw van de tekst wel? Is hij voldoende leesbaar?

Meer weten?

Krijg je zelf eigenlijk geen letter op papier? Dan is het misschien meer iets voor jou om je webteksten door ons te laten schrijven. Of neem contact met ons op voor een training, zodat je vol vertrouwen zelf aan de slag kunt. Wil jij dat er iemand met een scherp oog en een rode pen naar je teksten kijkt? Dan staan wij voor je klaar. Neem gerust contact op.

Wat onze klanten zeggen
Wij zijn zo gecharmeerd van de teksten van Pienter dat ...

Wij zijn zo gecharmeerd van de teksten van Pienter dat deze tekst ook door hen is geschreven.

Tim de Leeuw - Designer, bureauDRP
Onderwerp expert
Kelly Peters
Online marketeer

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!