Online adverteren

Wanneer je online wilt adverteren, dan biedt het internet veel opties. Soms zie je door de bomen even het bos niet meer, maar geen nood, Pienter wijst je de weg in online adverteren!

De mogelijkheden van online adverteren bestaan bij ons onder andere uit:

  • Adverteren met tekstadvertenties op Google (Google Ads) & Bing (Bing Ads)
  • Adverteren met advertenties op Facebook, Pinterest, LinkedIn & Twitter
  • Adverteren op Marktplaats (Admarkt)
  • Adverteren met (video)advertenties op YouTube
  • Adverteren met banners en tekstlinks op websites van online uitgevers
  • Adverteren door middel van retargeting en remarketing

Welke vorm van online adverteren we kiezen, hangt ook af van je doelstellingen. Wil je je product of dienst bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht brengen (branding) of is directe verkoop je belangrijkste doel? Wil je lokaal, regionaal, nationaal of internationaal adverteren? Wat je doelstelling ook is, wij kiezen voor jou die combinatie van kanalen die hieraan het beste bijdragen.

De voordelen van online adverteren

Naast de organische vindbaarheid kun je er voor kiezen om ook online te adverteren. Door meerdere kanalen aan te houden word je niet te afhankelijk van één kanaal waardoor je bedrijf minder vatbaar zal zijn voor externe omstandigheden. Daarnaast is een groot voordeel van adverteren ook dat je snel resultaat hebt, omdat je advertenties vaak binnen een dag al worden weergegeven. 

Budget in de hand

Een groot voordeel van online adverteren is ook dat je zelf bepaalt hoeveel je er aan kwijt wil zijn. Je hebt het budget volledig in de hand en kunt ook goed meten wat je er in stopt en er uit haalt. Zo kun je goed zien of een advertentiecampagne rendabel is.

Pienter is jouw bureau voor online adverteren

Iedereen kan een campagne opzetten. Maar wat vindt jouw klant belangrijk? Wanneer is jouw klant actief? Welk kanaal gebruikt jouw potentiële klant? Daarnaast kent online adverteren vele valkuilen waarmee je onbewust budget verspilt. Wij zetten een gedegen campagne voor je op en sturen deze doorlopend bij voor een optimaal resultaat. Neem contact op met één van onze specialisten.

Wat onze klanten zeggen
Werken met Pienter ervaar ik als een fijne collega, niet als een bureau
Ben Hamimida - Online marketeer bij TVM
Onderwerp expert
Marcel Lubberts
Online marketing consultant

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!