SEA training

Goed vindbaar zijn in de zoekresultaten van Google is voor veel bedrijven van cruciaal belang. Google is en blijft een van de belangrijkste middelen om je product of dienst onder de aandacht te brengen. Wil jij graag leren hoe je met betaalde inspanningen je website hoog kunt laten scoren in Google? Pienter kan je daarbij helpen!

SEA: adverteren in de zoekmachine

Wil je jouw website beter vindbaar maken met behulp van betaalde inspanningen, dan kun je dit doen met advertenties. Dit noemen we SEA (Search Engine Advertising). Bevindt jouw bedrijf zich bijvoorbeeld in een markt met veel concurrentie? Dan is adverteren bij Google Adwords heel effectief om toch direct bovenaan te staan in Google. Door te adverteren in Google kun je je zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten en deze bezoekers snel naar je website trekken.

Wat leer je?

In de SEA training leer je hoe je met advertenties je website hoog kunt laten scoren in Google. Hoe schrijf je bijvoorbeeld een effectieve advertentietekst? Is het verstandig voor jouw organisatie om ook mobiel te adverteren? In deze cursus leer je wat Google AdWords precies inhoudt, hoe je Google AdWords-campagnes opzet en beheert en wanneer en hoe je de kosten van Google AdWords-campagnes moet bijstellen.

Aan het einde van de workshop zul je weten wat de basiselementen van SEA zijn en heb je de tools om dit succesvol in te zetten voor jouw website. Je kunt zelf een Google AdWords campagne opzetten en beheren en je weet hoe je het hoogst haalbare rendement uit je SEA-campagne kunt halen met zo weinig mogelijk inspanning en kosten.

Met wie krijg je te maken?

Ben je geïnteresseerd in een workshop SEA? In een ontspannen sfeer en onder het genot van een kopje thee of koffie vertellen wij je meer over de wereld van de betaalde advertenties. Wil je ook graag weten hoe je organisch (onbetaald) hoog kunt scoren in Google? Dan verwijzen we je naar onze SEO training

Wij geven niet alleen workshops aan particulieren en ondernemers, ook grotere teams en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een kennismaking met de grondbeginselen van SEO en SEA. Pienter heeft ruime ervaring met de voorbereiding en uitvoering van workshops. Zo hebben we reeds workshops gegeven aan bedrijven als Docdata en Randstad. Wil jij graag een training SEA of SEO volgen bij Pienter, of wil je jouw team of bedrijf hiermee kennis laten maken? Neem dan gerust eens contact op voor de mogelijkheden!

Wat onze klanten zeggen
Werken met Pienter ervaar ik als een fijne collega, niet als een bureau
Ben Hamimida - Online marketeer bij TVM
Onderwerp expert
Arjan Hijlkema
Online marketing consultant

Zijn we geknipt voor elkaar?

Succes boeken we samen. Daarom is het voor ons het allerbelangrijkste dat we prettig kunnen samenwerken, de juiste klik hebben. Dat we elkaar als partners zien en kijken naar morgen én verder vooruit.

Verwacht niet van ons dat we kunnen toveren. We beloven ook geen snel resultaat. We beloven je wel dat we gaan uitzoeken wat voor jou werkt (en wat niet). Daar stoppen we onze ziel en zaligheid in. En heel veel plezier.

Pienter is een match als:

  • Je zoekt naar een duurzame samenwerking
  • Je zoekt naar een partner die je versterkt
  • Je begrijpt dat we al doende samen leren
  • Je zoekt naar een partner, niet een leverancier
  • Je graag tijd en moeite steekt in een prettige samenwerking
  • Je een partij zoekt die verder denkt dan het gevraagde
  • Je openstaat voor een kritische blik

We werken graag met

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!