SEO training

Scoort jouw website hoog in de zoekresultaten van Google? De vindbaarheid van een website is een van de belangrijkste onderdelen van online marketing. Wil je zelf de controle houden en leren hoe je zoekmachine-optimalisatie effectief kunt inzetten voor jouw website? Pienter kan je helpen je eigen campagnes goed te analyseren en te optimaliseren!

SEO training: hoger in Google

Wil je meer bezoekers trekken naar je website, dan is het van groot belang jouw website op verschillende elementen helemaal te optimaliseren. Technisch, inhoudelijk en ook qua populariteit. Wil je organisch beter gevonden worden, dan kun je aan de slag met zoekmachine-optimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization). In de SEO training leer je hoe je hoger scoort in Google en ontdek je hoe je zoekmachine-optimalisatie inzet voor jouw website. Het resultaat: meer bezoekers op je website!

Wat leer je?

Hoe werkt Google eigenlijk en hoe doe je een zoekwoordonderzoek? Hoe schrijf je een SEO-vriendelijke webtekst en waar zet je deze neer? Dit zijn vragen die aan de orde zullen komen in deze workshop. De SEO training geeft je de basiskennis en vaardigheden om effectief zoekmachinemarketing in te kunnen zetten voor jouw organisatie. Je moet hiervoor weten hoe zoekmachines werken en wat precies het zoekgedrag is van jouw klanten en bezoekers. Om dit vast te kunnen stellen geven we je een introductie in Google Analytics en leren we je hoe je zoekwoorden effectief kunt inzetten op je website.

Na de SEO training weet je hoe zoekmachines werken en ben je in staat hierop te anticiperen. Je kunt zelf jouw website optimaliseren volgens SEO-richtlijnen en je kunt zelf zoekmachinevriendelijke teksten schrijven.

Met wie krijg je te maken?

Heb je interesse in een SEO training? Dan is het wel zo fijn om te weten met wie je te maken krijgt. Tijdens onze workshops krijg je te maken met Alexander en Erik, de zoekmachinespecialisten van Pienter. Voor jouw persoonlijke SEO-optimalisatie en het schrijven en optimaliseren van jouw webteksten, moet je bij hen zijn. In een ontspannen sfeer en onder het genot van een kopje koffie brengen zij je helemaal op de hoogte van de wondere wereld van SEO!

Wil je liever meer weten over betaalde advertenties? Volg dan een training SEA. In deze workshop laten we je kennismaken met de verschillende mogelijkheden van Google AdWords en leren we je hoe je het beste een Google AdWords-campagne op kunt zetten en beheren. Alexander en Erik zijn beide Google-gecertificeerd en weten als geen ander hoe je SEA succesvol inzet voor jouw website. Ook kunnen zij je meer vertellen over de werking van Google AdWords.

Wij geven niet alleen workshops aan particulieren en ondernemers, ook grotere teams en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een kennismaking met de grondbeginselen van SEO en SEA. Pienter heeft ruime ervaring met de voorbereiding en uitvoering van workshops. Zo hebben we reeds workshops gegeven aan bedrijven als Docdata en Randstad. Lijkt het jou wat om een workshop SEO of SEA te volgen bij Pienter, of wil je jouw team of bedrijf hiermee kennis laten maken? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Wat onze klanten zeggen
Werken met Pienter ervaar ik als een fijne collega, niet als een bureau
Ben Hamimida - Online marketeer bij TVM
Onderwerp expert
Arjan Hijlkema
Online marketing consultant

Zijn we geknipt voor elkaar?

Succes boeken we samen. Daarom is het voor ons het allerbelangrijkste dat we prettig kunnen samenwerken, de juiste klik hebben. Dat we elkaar als partners zien en kijken naar morgen én verder vooruit.

Verwacht niet van ons dat we kunnen toveren. We beloven ook geen snel resultaat. We beloven je wel dat we gaan uitzoeken wat voor jou werkt (en wat niet). Daar stoppen we onze ziel en zaligheid in. En heel veel plezier.

Pienter is een match als:

  • Je zoekt naar een duurzame samenwerking
  • Je zoekt naar een partner die je versterkt
  • Je begrijpt dat we al doende samen leren
  • Je zoekt naar een partner, niet een leverancier
  • Je graag tijd en moeite steekt in een prettige samenwerking
  • Je een partij zoekt die verder denkt dan het gevraagde
  • Je openstaat voor een kritische blik

We werken graag met

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!