SEA

Je hoort op online marketing-gebied veel termen voorbij komen; één daarvan is SEA of search engine advertising. Wellicht vraag je je af, wat is SEA nu precies? Wij leggen je het uit. Zoekmachines hebben vaak gratis resultaten, omringd door advertenties. Search engine advertising is het inzetten van deze advertenties om mensen naar je website te krijgen op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw product of dienst. Pienter verzorgt SEA vanuit Assen.

SEA binnen verschillende zoekmachines

SEA betekent over het algemeen adverteren binnen Google, aangezien deze zoekmachine in Nederland het meest wordt gebruikt. Maar ook met adverteren op Bing en Yandex (Rusland) hebben wij ervaring, omdat dit internationaal gezien belangrijke spelers zijn.

Dus of je nu een lokale campagne wilt op Google, of juist een internationale campagne (bijvoorbeeld SEA gericht op Duitsland), wij zetten deze voor je op en verzorgen het onderhoud! En dan hebben we het nog niet eens over social media marketing, waarbij we voor je kunnen adverteren op Facebook en LinkedIn.

Wie voert search engine advertising voor je uit?

Voor hulp bij jouw SEA-campagnes kun je binnen Pienter het beste aankloppen bij Erik of Alexander. Erik is zijn carrière ooit gestart bij de Google-afdeling die verantwoordelijk was voor alle advertenties. En hij heeft alle kennis die hij daar opgedaan heeft weer vakkundig doorgegeven aan Alexander. SEA-campagnes uitdenken, opzetten, aansturen en optimaliseren, dat is waar zij jou mee kunnen helpen. Klop gerust bij hen aan voor een vrijblijvend gesprek in Assen, Drenthe!

Wat onze klanten zeggen
Aantoonbare resultaten

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Pienter: zij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en hun werkzaamheden leveren aantoonbare resultaten op.

Maurice Balt - Eigenaar, Golden Dutch
Onderwerp expert
Alexander IJbema
Eigenaar

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!