SEA

Adverteren in zoekmachines (SEA) kan een goed alternatief zijn wanneer je op concurrerende termen niet goed vindbaar bent. Volledig afhankelijk zijn van dit betaalde kanaal is echter gevaarlijk en onwenselijk. Pienter helpt graag bij het bepalen van de gewenste strategie en de inzet van de juiste kanalen zoals Google Ads en Bing Ads.

SEA binnen verschillende zoekmachines

SEA betekent over het algemeen adverteren binnen Google, aangezien deze zoekmachine in Nederland het meest wordt gebruikt. Maar ook met adverteren op Bing en Yandex (Rusland) hebben wij ervaring, omdat dit internationaal gezien belangrijke spelers zijn.

Dus of je nu een lokale campagne wilt op Google, of juist een internationale campagne (bijvoorbeeld SEA gericht op Duitsland), wij zetten deze voor je op en verzorgen het onderhoud! En dan hebben we het nog niet eens over social media marketing, waarbij we voor je kunnen adverteren op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Pienter inschakelen als SEA bureau?

Adverteren in zoekmachines kent voor ons weinig geheimen. We volgen de dagelijkse ontwikkelingen nauwgezet en testen nieuwe functionaliteiten. Voor ons zijn de valkuilen reeds bekend. Zo benutten we je budget optimaal en sturen we altijd op het beste rendement. Eens kennismaken met onze specialisten? Neem vrijblijvend contact op.

Wat onze klanten zeggen
Werken met Pienter ervaar ik als een fijne collega, niet als een bureau
Ben Hamimida - Online marketeer bij TVM
Onderwerp expert
Alexander IJbema
Eigenaar

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!