SEO

Iedereen die actief is met een eigen website, heeft er wel eens van gehoord of is er bewust mee bezig: SEO, de afkorting van Search Engine Optimization. Hoger scoren in Google. Dat doe je door jouw website op verschillende elementen helemaal optimaal te maken. Technisch, inhoudelijk en ook qua populariteit. Wat kun je zelf doen en voor welke onderdelen kun je ons inschakelen? Wij geven je hieronder in ieder geval alvast een paar tips.

Een paar SEO-tips

Natuurlijk wil jij het liefste direct aan de slag met het verbeteren van je website. En wij zijn ook de beroerdste niet, dus geven we je een paar SEO-tips.

Tip 1: begin altijd met een goede zoekwoordanalyse. Ontdek waar jouw doelgroep op zoekt en waar jij je dus op zou moeten richten. Welke zoektermen gebruiken ze?

Tip 2: maak van deze zoekwoorden een goede en logische structuur, die overzichtelijk en duidelijk is voor de bezoeker.

Tip 3: schrijf goede teksten en vergeet vooral niet om de pagina titles en meta descriptions op de juiste manier in te vullen.

De wereld van zoekmachine optimalisatie verandert elke dag. Als specialisten houden wij deze ontwikkelingen bij en weten we uit ervaring wat wel en wat niet werkt. Hierdoor kunnen we snel de juiste keuzes maken.

Voldoet je website nog wel?

Misschien ben je wel eens benieuwd hoe jouw website scoort binnen Google. Is er dat ene zoekwoord waar mensen je maar niet op vinden? Of weet je eigenlijk helemaal niet zo goed hoe jouw website ervoor staat? Dan ben je toe aan onze gratis online marketing check. Vraag 'm vandaag nog aan. Gratis, vrijblijvend en bomvol advies voor jouw site.

Meer weten?

Mak vrijblijvend kennis met Pienter. Zoek je structurele ondersteuning bij het verbeteren van de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website en organisatie? Neem contact op met één van onze specialisten.

Wat onze klanten zeggen
Ze hebben kennis van zaken en denken met je mee.

Het is prettig samenwerken met Pienter. Ze hebben kennis van zaken en denken met je mee. De lijnen zijn kort waardoor de communicatie goed verloopt. Hierdoor was het mogelijk om in korte tijd de nieuwe website voor mijn tandartspraktijk te realiseren.

Saskia Dijkstra, Tandartspraktijk Haulerwijk - Eigenaar
Onderwerp expert
Michel Gort
Operations manager

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!