SEO

Iedereen die een eigen website heeft, heeft er wel eens van gehoord: SEO, de afkorting van Search Engine Optimization. Hoger scoren in Google. Dat doe je door jouw website op verschillende elementen helemaal optimaal te maken. Technisch, inhoudelijk en ook qua populariteit.

Maar wat is SEO nu eigenlijk? Hoe doe je het? Wat kun je zelf doen en voor welke onderdelen heb je professioneel SEO-advies nodig? Wij geven je hieronder in ieder geval alvast een paar tips.

Een paar SEO-tips

Natuurlijk wil jij het liefste direct aan de slag met het verbeteren van je website. En wij zijn ook de beroerdste niet, dus geven we je een paar SEO-tips.

Tip 1: begin altijd met een goede zoekwoordanalyse. Ontdek waar jouw doelgroep op zoekt en waar jij je dus op zou moeten richten

Tip 2: maak van deze zoekwoorden een goede en logische structuur, die overzichtelijk en duidelijk is voor de bezoeker

Tip 3: schrijf goede teksten en vergeet vooral niet om de pagina titles en meta descriptions op de juiste manier in te vullen.

Maar het is natuurlijk niet voor niets dat er mensen zijn die hier hun werk van maken. Zoals wij! En als jij geen tijd of misschien helemaal geen zin hebt om je hierin te verdiepen, dan helpen wij je gewoon.

De gratis SEO-check

Misschien ben je wel eens benieuwd hoe jouw website scoort binnen Google. Is er dat ene zoekwoord waar mensen je maar niet op vinden? Of weet je eigenlijk helemaal niet zo goed hoe jouw website ervoor staat? Dan ben je toe aan onze gratis sitescan. Vraag 'm vandaag nog aan. Gratis, vrijblijvend en bomvol advies voor jouw site.

Met wie krijg je te maken?

Tevreden met het advies uit de gratis sitescan? En wil je graag een samenwerking starten met Pienter? Dan is het wel zo prettig om te weten met wie je te maken gaat krijgen.

Alexander of Erik zal je voor jouw persoonlijke SEO-optimalisatie begeleiden met betrekking tot alle planning en al het overleg. Vervolgens maken ze een analyse over welke zoekwoorden er op jouw website gebruikt zouden moeten worden. En mocht je hulp nodig hebben bij het schrijven van jouw webteksten, dan moet je bij Erik zijn.

Wat onze klanten zeggen
Ze hebben kennis van zaken en denken met je mee.

Het is prettig samenwerken met Pienter. Ze hebben kennis van zaken en denken met je mee. De lijnen zijn kort waardoor de communicatie goed verloopt. Hierdoor was het mogelijk om in korte tijd de nieuwe website voor mijn tandartspraktijk te realiseren.

Saskia Dijkstra, Tandartspraktijk Haulerwijk - Eigenaar
Onderwerp expert
Erik Lohuis
Eigenaar

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!