In Google gevonden worden

Gevonden worden in Google begint bij een goede internet aanpak. Het gaat erom dat je het zoekgedrag van je klant weet te vertalen in een website met een sterke structuur, goede teksten en vervolgens een online autoriteit wordt op het gebied van jouw producten en diensten. Pienter helpt je dit te realiseren!

Tips om beter gevonden worden in Google

Wil je bovenaan in Google verschijnen met je website, dan moet deze op drie vlakken worden geoptimaliseerd.

Allereerst moet de techniek van de website in orde zijn en geen fouten bevatten die Google belemmeren om de website te lezen. Een factor die meespeelt is bijvoorbeeld de snelheid van jouw website. Wij analyseren hoe we jouw website snel en foutloos kunnen maken!

Vervolgens moet er goed gekeken worden naar de inhoud van de website. Die moet namelijk aansluiten bij het zoekgedrag van jouw klanten. Wanneer internetgebruikers bijvoorbeeld meer zoeken op "nette broek" dan "pantalon", dan heeft het meer zin om de eerste term op je website te gebruiken. Wij brengen dit in kaart en stellen op basis hiervan de invulling van je website voor. Van structuur tot specifieke teksten.

Tenslotte is het van belang dat Google je als autoriteit op het gebied van jouw producten en diensten gaat zien. Hoe werkt dit? Simpel, hoe vaker er naar jouw site wordt gelinkt en hoe vaker deze wordt genoemd in social media en andere online kanalen, des te hoger zal de autoriteit van jouw site zijn. En een hoge autoriteit betekent een betere positie in Google.

Sneller gevonden worden op Google

Wil je op korte termijn een goede vindbaarheid op Google, dan kan dat ook via online adverteren! Dankzij Google Adwords-advertenties kun je snel een plekje op Google veroveren, waarbij je per klik een bedrag betaalt. Ook hierbij kan Pienter je uitstekend van dienst zijn. Zeker omdat we ook de accreditatie Google Partner hebben.

Hulp om beter gevonden te worden?

Ben je overtuigd en wil je aan de slag om beter gevonden te worden in Google? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

 

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!