Dominic van Bergen

Als onderdeel van het team van Pienter denk ik graag met bedrijven mee over hun online 'reilen en zeilen'. Daarin breng ik graag een flinke dosis creativiteit en humor mee. Vanuit mijn kennis en ervaring help ik klanten en collega's het totaalplaatje te zien, om aan de hand daarvan online de juiste dingen te doen: acties die bijdragen aan de online doelstellingen. Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Maar altijd met de korte- en langetermijndoelen in het achterhoofd. Ik word er blij van samen met het team van Pienter tot mooie resultaten te komen en zo mijn meerwaarde te bewijzen.

Mijn rol binnen Pienter

Binnen Pienter Online word ik voor allerhande werkzaamheden ingezet, gezien de brede kennis op het gebied van allerlei facetten van online. Maar waar ik het meeste lol aan beleef heb ik mijn specialisme van gemaakt: SEO en SEA. Je ziet me (ook buiten werktijd) regelmatig struinen op blogs als Searchengineland, SERoundtable en Frankwatching om de kennis hierover up-to-date te houden. Ook is de periodiek terugkerende individuele kwalificatie voor Google Ads, Analytics en Tag Manager iets waar ik altijd naar uitkijk om weer binnen te halen.

Dominic van Bergen op LinkedIn Je vindt me ook op LinkedIn

 

Zijn we geknipt voor elkaar?

Succes boeken we samen. Daarom is het voor ons het allerbelangrijkste dat we prettig kunnen samenwerken, de juiste klik hebben. Dat we elkaar als partners zien en kijken naar morgen én verder vooruit.

Verwacht niet van ons dat we kunnen toveren. We beloven ook geen snel resultaat. We beloven je wel dat we gaan uitzoeken wat voor jou werkt (en wat niet). Daar stoppen we onze ziel en zaligheid in. En heel veel plezier.

Pienter is een match als:

  • Je zoekt naar een duurzame samenwerking
  • Je zoekt naar een partner die je versterkt
  • Je begrijpt dat we al doende samen leren
  • Je zoekt naar een partner, niet een leverancier
  • Je graag tijd en moeite steekt in een prettige samenwerking
  • Je een partij zoekt die verder denkt dan het gevraagde
  • Je openstaat voor een kritische blik

We werken graag met

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!