Michel Gort

Ik houd mij met name bezig met het optimaliseren van onze operationele werkzaamheden, zodat mijn collega's hun werk zo goed mogelijk kunnen doen voor onze klanten. Ik heb een allround online marketing basis, waarbij mijn specialismen liggen op het vlak van technische zoekmachine-optimalisatie en digital analytics

Mijn route naar Pienter

Toen we in de beginjaren '90 thuis een internetaansluiting kregen, ben ik zelf websites gaan maken. Bij een internetbureau ben ik de kant van marketing opgegaan, waar mijn collega's Arjan en later ook Dominic ons kwamen versterken. De mix van creatief, strategisch, analytisch en resultaatgericht bezig zijn sprak mij enorm aan. Na 7 jaar online marketing ben ik vervolgens webprojecten gaan begeleiden als projectmanager. In 2018 heb ik de stap naar Pienter gemaakt. Hier probeer ik iedereen zo veel mogelijk de dingen te laten doen die ze leuk vinden en waar ze goed in zijn, want tevreden mensen zorgen voor tevreden klanten!

Michel Gort op LinkedIn Je vindt me ook op LinkedIn

Zijn we geknipt voor elkaar?

Succes boeken we samen. Daarom is het voor ons het allerbelangrijkste dat we prettig kunnen samenwerken, de juiste klik hebben. Dat we elkaar als partners zien en kijken naar morgen én verder vooruit.

Verwacht niet van ons dat we kunnen toveren. We beloven ook geen snel resultaat. We beloven je wel dat we gaan uitzoeken wat voor jou werkt (en wat niet). Daar stoppen we onze ziel en zaligheid in. En heel veel plezier.

Pienter is een match als:

  • Je zoekt naar een duurzame samenwerking
  • Je zoekt naar een partner die je versterkt
  • Je begrijpt dat we al doende samen leren
  • Je zoekt naar een partner, niet een leverancier
  • Je graag tijd en moeite steekt in een prettige samenwerking
  • Je een partij zoekt die verder denkt dan het gevraagde
  • Je openstaat voor een kritische blik

We werken graag met

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!