Op zoek naar een interim online marketeer?

Schakel Pienter in als jouw interim online marketeer. Of je nu geen tijd hebt, niet over voldoende online marketingkennis beschikt, marketingactiviteiten juist wilt uitbreiden of tijdelijk extra hulp nodig hebt omdat iemand met zwangerschapsverlof gaat, dan kun je altijd rekenen op Pienter. Onze enthousiaste en ervaren marketeers maken online marketing voor iedereen bereikbaar en kunnen je met het brede scala aan online activiteiten zeker van dienst zijn.

Onze kennisgebieden binnen online marketing

Pienter bestaat uit een team van ervaren online marketeers. Een groot voordeel hiervan is dat inwerken hierdoor nagenoeg niet meer nodig is. Als interim online marketeer stellen wij ons proactief op om jouw online marketingactiviteiten te optimaliseren.

Onze online marketing specialisten helpen je met:

Waarom een interim online marketeer inzetten?

Als interim online marketeer zijn wij flexibel inzetbaar en zijn de kosten beheersbaar. Daarnaast wordt er met een frisse blik gekeken naar al jouw marketingactiviteiten en wordt er nieuwe kennis toegevoegd aan jouw bedrijf.

Doordat onze marketeers ervaren zijn, kan jij je ook blijven focussen op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Ten slotte stellen wij bij al onze werkzaamheden het gedrag van de internetgebruiker centraal zodat wij het maximale uit jouw marketingactiviteiten kunnen halen.

Maak kennis met onze interim e-commerce specialisten!

Heb je een interim online marketeer nodig, maak dan kennis met ons Pientere team. Wij beschikken over brede online marketing kennis en zijn hét online marketingbureau van de regio Drenthe, Friesland en Groningen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag. Of het nu gaat om een tijdelijke invulling van je online marketing functies of een vast aantal uren, het is allemaal mogelijk bij Pienter. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen op ons kantoor in Assen.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!