Met online marketing Duitsland veroveren

Wanneer je al een succesvolle website of webshop hebt, wil je wellicht internationaal je vleugels uitslaan. Duitsland is dan een logische keuze, het land ligt geografisch dichtbij en is qua e-commerce ongeveer vijf keer zo groot als Nederland. Wil je met online marketing Duitsland als afzetgebied toevoegen? Wij helpen je hierbij!

Hoe ziet online marketing gericht op Duitsland eruit?

Zodra je het besluit hebt genomen om in Duitsland actief te worden, is het belangrijk eerst de website Duitsland proof te maken. Wij doen dit door bij onze SEO Duitsland qua content en linkbuilding centraal te stellen. Zeker wat betreft linkbuilding in Duitsland, dat erg verschilt van die in Nederland, vanwege het ontbreken van startpagina’s in Duitsland.

Wanneer je net begint, is adverteren in Duitsland ook zeer aan te raden. Omdat je het snel in kunt zetten, is het ideaal om te testen of de conclusies uit je marktonderzoek ook daadwerkelijk kloppen.

Binnen Pienter is Erik het aanspreekpunt voor de online marketing gericht op Duitsland. Hij heeft een zeer goede kennis van de Duitse taal en stuurt daarmee de overige werknemers van Pienter aan.

Daarnaast hebben we samenwerkingen met diverse bedrijven die vanuit de Duitse markt opereren. Daarbij kun je denken aan Golden Dutch dat gespecialiseerd is in marktonderzoek in Duitsland en het produceren van Duitse content en Heitmann Rechtsanwalte dat gespecialiseerd is in de juridische aspecten van e-commerce. Natuurlijk gaat Erik regelmatig een schnitzel met ze eten om over de nieuwste ontwikkelingen bij te praten en zo’n twee keer per jaar geven ze de workshop e-commerce Duitsland.

Meer weten? Kom eens langs!

Wil jij door onze online marketing Duitsland en haar internetgebruikers bereiken? Kom eens een keer langs voor een vrijblijvend gesprek en wij helpen je op weg. En kijk maar eens op Google Maps, Duitsland is maar een klein eindje vanaf Assen!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!