Online marketing in Hoogeveen? Pienter tilt je naar het volgende niveau!

Ben je gevestigd in Hoogeveen en wil je de online marketing voor je bedrijf uitbesteden? Dan is het goed om te weten dat Pienter ervaren is met online marketing voor Hoogeveen en gebieden ver daarbuiten!

Als echt Drents bedrijf – we hebben zelfs Bartje op kantoor staan – kennen we de lokale en regionale markt goed. Inmiddels werken we dan ook voor bedrijven uit Hoogeveen, Emmen en Assen.

We zijn gevestigd in Assen, maar komen graag jouw online marketing in Hoogeveen en omstreken bespreken. En schrik je niet terug van de afstand Hoogeveen - Assen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om ons kantoor te komen bezoeken. Onze collega Arjan Hijlkema doet dat ook dagelijks en hij rijdt een Toyota Yaris!

Wellicht vraag je je af, wat mag ik van Pienter verwachten en hoe helpen zij mij verder met online marketing? Dat leggen we graag uit!

Het begint vaak met SEO, ook in Hoogeveen

Voor ons begint online marketing met zoekmachine optimalisatie. Wil je online kunnen scoren, dan is de eerste vereiste wel dat jouw website in Hoogeveen en ver daarbuiten goed wordt gevonden.

Onze zoekmachine optimalisatie-aanpak bestaat uit een mix van het goed optimaliseren van de website en het verbeteren van de autoriteit ervan. Dat laatste bereik je door ervoor te zorgen dat veel andere websites een link naar jouw website opnemen en er zo – in de ogen van Google – veel over jouw website wordt gesproken. Met name dit laatste stuk wordt nog weleens vergeten, maar is heel belangrijk om goede posities in de zoekmachines te krijgen.

Kortom, zoek je SEO in Hoogeveen, dan helpt Pienter jou verder. Vraag anders eens een gratis sitescan aan en wij brengen in kaart waar je precies staat!

Hoe pakken we online marketing verder aan?

Zoekmachine optimalisatie is wel de basis, maar slechts één onderdeel van online marketing. Daarom kun je bij ons ook terecht voor zoekmachine adverteren, adverteren op social media als Facebook en LinkedIn, conversie optimalisatie en e-mailmarketing. Bekijk ons overzicht van diensten maar eens voor een compleet beeld.

En nu is de vraag, wat is de onderscheidende factor bij Pienter? Dat kunnen we als volgt opsommen:

  • Wij zijn transparant. Dat moet ook wel, want wij moeten maand na maand onze meerwaarde aan jou kunnen bewijzen. Daarom rapporteren we maandelijks over de werkzaamheden die we hebben gedaan en wat deze qua resultaten hebben opgeleverd.
  • We zijn Google Premier Partner. Dat betekent dat we zeer ervaren zijn met de verschillende programma’s van Google. Ook niet zo vreemd, want onze medewerkers werken al sinds 2005 aan online marketing.
  • We blijven een nuchter bedrijf uit het Noorden. We zeggen eerlijk waar het op staat, zonder teveel poeha en werken hard om voor jou het verschil te maken.

Wil jij jouw online marketing voor Hoogeveen en omstreken uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!