Online marketing in Leeuwarden begint bij Pienter

Wil jij jouw bedrijf met online marketing in Leeuwarden en omgeving op de kaart zetten? Dan helpt Pienter jou hier graag bij! We moeten meteen wel even eerlijk zeggen dat we niet gevestigd zijn in Leeuwarden, maar in Assen. Maar je hebt ons wel gevonden op online marketing Leeuwarden, dus je ziet, we kunnen bedrijven goed vindbaar maken.

En Friesland is ons natuurlijk niet onbekend. Sterker nog, we werken op dit moment voor meerdere bedrijven uit deze prachtige provincie. Eén van de redenen daarvoor is dat we dan wel in Assen gevestigd zijn, maar ook Friese medewerkers in dienst hebben. En daarmee een zekere Noordelijke nuchterheid! Geen mooie verhalen, maar hard aan het werk om voor jouw website het verschil te maken, daar houden we van. En niet onbelangrijk, dat ook nog eens tegen een leuk tarief!

De sleutel tot succes is wat ons betreft een goede samenwerking. Daarom spreken we regelmatig af met onze klanten om de aanpak en resultaten daarvan door te nemen. Aangezien we al de nodige Friese klanten hebben, zijn we vaak in de buurt te vinden. En wil je ons een keer komen bezoeken, dan staat de deur altijd open!

Onze aanpak om met online marketing Leeuwarden te veroveren

Onze online marketingaanpak bestaat uit twee fasen, het opbouwen van verkeer naar jouw website en dit vervolgens omzetten naar aanvragen of verkopen.

We beginnen meestal met een combinatie van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en adverteren op social media om meer verkeer naar je website te krijgen. Met name de laatste twee kanalen zijn zeer geschikt om snel verkeer naar jouw website te genereren.

Zodra het verkeer naar jouw website op gang begint te komen, gaan we aan de slag met conversie optimalisatie. Door de juiste tools in te zetten, zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk bezoekers richting conversie sturen. Vaak gaan we in deze fase ook bezig met e-mailmarketing om zo meer uit bestaande klanten te halen.

Wil jij ook aan de slag met online marketing voor Leeuwarden en omgeving? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. En weet je nog niet wat je precies nodig hebt? Vraag dan een gratis sitescan aan en nemen jouw website onder de loep!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!