Jouw online marketingbureau in Drenthe

Hallo! Pienter Online, aangenaam. In de wandelgangen kortweg Pienter genoemd. In maart 2013 hebben Alexander IJbema en Erik Lohuis dit full service internetbureau opgericht. Met als visie niet om een groot bestand aan klanten op te bouwen, maar juist om meerwaarde en resultaten te creëren. Iedere medewerker én iedere klant moet plezier hebben in de wederzijdse samenwerking. Wij maken online marketing bereikbaar voor iedereen, door het efficiënt, kosteneffectief en hoogwaardig uit te voeren.

Inmiddels bestaat Pienter uit een enthousiast team én een Cocker Spaniel. Samen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van online marketing, waarbij wij veel verschillende facetten van het vak ons eigen hebben gemaakt. Daarmee zijn we een full service internetbureau met een complete online marketing-aanpak, tegen een lage prijs en met zeer persoonlijk en transparant klantencontact.

Wat kenmerkt ons full service internetbureau?

Werk je samen met Pienter, dan profiteer je van:

  • De nuchtere, no-nonsense en transparante aanpak
  • Onze niet-aflatende nieuwsgierigheid
  • Professionaliteit met oog voor detail
  • Onze vakkennis en ervaring
  • Een volhardende aanpak
     

Kennismaken met onze Pientere medewerkers?

Wij stellen ons graag aan je voor. Maak kennis met het team van Pienter. Heb je nog vragen of wil je komen kennismaken om te kijken wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0592-201033.

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!