Jouw online marketingbureau in Drenthe

Hallo! Pienter Online, aangenaam. In de wandelgangen kortweg Pienter genoemd. In maart 2013 hebben Alexander IJbema en Erik Lohuis het bureau Pienter Online Marketing opgericht. Met als visie niet om een groot bestand aan klanten op te bouwen, maar juist om meerwaarde en resultaten te creëren. Iedere medewerker én iedere klant moet plezier hebben in de wederzijdse samenwerking. Wij maken online marketing bereikbaar voor iedereen, door het efficiënt, kosteneffectief en hoogwaardig uit te voeren.

Inmiddels bestaat Pienter uit een enthousiast team én een Cocker Spaniel, onze heuse kantoorhond! Als team hebben we jarenlange ervaring op het gebied van online marketing, waarbij wij veel verschillende facetten van het vak ons eigen hebben gemaakt. Daarmee zijn we een internetbureau met een complete online marketing-aanpak, tegen een gunstig tarief en met zeer persoonlijk en transparant klantencontact.

Waarom wij Pienter zijn?

Als je met ons samenwerkt dan profiteer je van:

  • een nuchtere, no-nonsense en transparante aanpak,
  • de niet-aflatende nieuwsgierigheid van onze medewerkers,
  • professionaliteit met oog voor detail,
  • onze vakkennis en ervaring die we graag met je delen,
  • volhardendheid om resultaat te behalen.
     

Kennismaken met onze Pientere medewerkers?

Wij stellen ons graag aan je voor. Maak kennis met het team van Pienter. Heb je nog vragen of wil je komen kennismaken om te kijken wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0592-201033.

 

 

Pienter Online in Assen

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!