Vacature junior online marketeer

Ben jij een leergierige starter in de online marketing en wil je graag een vliegende start maken met jouw carriere? Dan hebben wij een hele leuke baan voor jou! 

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij namelijk een nuchtere, humoristische, leergierige en gedreven junior online marketeer die gek is van online. 

Hoe ziet je werk eruit?

Als junior online marketeer ga je bij een van onze onderdelen meewerken aan diverse leadgeneratie-trajecten. Je gaat je onder andere bezig houden met social media advertising, Google Ads, SEO, websites, analytics en rapportage.

Wat moet je kunnen?

Naast een relevante, afgeronde vooropleiding is het belangrijkste dat je enthousiast, nuchter, leergierig en gedreven bent. Je grijpt de kansen aan die je krijgt en bent gemotiveerd om snel veel te leren.

 • Aangezien een rijtje met bulletpoints zo lekker scanbaar is, hebben we die ook toegevoegd:
 • Je bent pienter genoeg en je hebt een relevante opleiding gedaan (zoals in de richting van marketing of commerciële economie); 
 • Je volgt de digitale ontwikkelingen op de voet;
 • Je wilt je graag blijven ontwikkelen;
 • Je bent gedreven, leergierig en je ontwikkelt je kennis graag continu verder;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je woont op maximaal 40 minuten reistijd van ons kantoor in Assen.

 

Over Pienter

Vanuit een mooie locatie in hartje Assen, op loopafstand van het station, houden we ons bezig met strategie en marketing voor organisaties die serieus met online marketing aan de slag zijn. Daarbij treden we op als partner van onze klanten voor een zo succesvol mogelijke samenwerking. 

We zijn begonnen in 2013 en hebben inmiddels een zeer ervaren team staan, waarin iedereen zijn eigen inbreng heeft. Onze bedrijfscultuur is informeel, kent korte lijnen en draait om samenwerken. 

Om verbinding met elkaar te houden, makkelijker van elkaar te leren en efficiënt samen te werken, ontmoeten we elkaar op dit moment, zo veilig mogelijk, weer vaker op kantoor. Er kan thuisgewerkt worden in overleg. 

Op dit moment zijn we druk bezig om onze identiteit in een nieuw jasje te steken, waarmee we de volgende fase in willen gaan.

Dit hebben we te bieden

Als je bij Pienter werkt, kun je op het volgende rekenen:

 • Een cultuur die gekenmerkt wordt door plezier, humor, nieuwsgierigheid en nuchterheid;
 • Leuke teamuitjes;
 • Een MacBook Pro in bruikleen;
 • Structurele 1-op-1 gesprekken, zodat we regelmatig in gesprek gaan over hoe het gaat,  zowel persoonlijk als in je werk;
 • Een persoonlijk ontwikkeltraject op basis van ons eigen Be Smarter programma;
 • Een goed bereikbare locatie in het centrum van Assen, met eigen parkeerplekken en op 5 minuten lopen van het station;
 • Een marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime), vakantiegeld en reiskostenvergoeding (tot max. 70 km heen-en-terug);
 • De mogelijkheid om een pensioenrekening te openen op kosten van Pienter.

Om verbinding met elkaar te houden, makkelijker van elkaar te leren en efficiënt samen te werken, ontmoeten we elkaar op dit moment, zo veilig mogelijk, weer vaker op kantoor. Er kan thuisgewerkt worden in overleg als de situatie daarom vraagt.

 

Ook Pienter worden?

We vinden het vooral belangrijk dat het van beide kanten een match is. Daarom plannen we, na een positieve eerste kennismaking, altijd een meeloopdag in. Daarbij kijken we zowel naar je vaardigheden als hoe je in het team past. En zo krijg jij een goed beeld van onze organisatie en of je je daarin thuis zou voelen. Zien we het beide zitten? Dan doen we je een aanbieding. 

Lijkt het je wat? Overtuig ons met jouw sollicitatie graag uiterlijk vrijdag 8 oktober 2021 via vacature@pienteronline.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Vraag een gratis Online Marketing Check aan!

Wij nemen je website onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!