Vertalen Nederlands-Duits

Wanneer je in Duitsland zaken gaat doen is het natuurlijk belangrijk dat je betrouwbaar overkomt. Met een correct vertaalde website wek je namelijk direct het benodigde vertrouwen van jouw Duitse klanten. Wil jij jouw website laten vertalen van Nederlands naar Duits? En ben je nieuwsgierig wat wij daarin voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Vertalen van Nederlands naar Duits

Bij het vertalen van een website naar het Duits wordt er vaak geen rekening gehouden met de taal en cultuur van de Duitse websitebezoeker. Een verkeerde zinsopbouw, letterlijke vertalingen en verkeerde naamvallen komen opvallend vaak voor. Dit wekt natuurlijk geen vertrouwen bij de Duitse websitebezoeker! Het is daarom belangrijk dat de teksten op jouw website correct vertaald worden. Vergis je niet: hier komt nogal wat bij kijken. Zo zijn Nederlandse verkoopacties als 'op=op' zijn niet eenvoudigweg te vertalen naar een letterlijke Duitse vertaling. In plaats hiervan gebruiken de Duitsers woorden als 'Ausverkauf' of 'Schlussverkauf'. Voor een goede vertaling van jouw website moet je dus op de hoogte zijn van de taal en de cultuur in Duitsland.

Vertalingen Nederlands Duits: wek vertrouwen

Een goede vertaling van Nederlands naar Duits wekt vertrouwen bij jouw (potentiĆ«le) klant. Want zeg nou zelf: zou jij snel een vooruitbetaling willen afrekenen als de onderneming achter de website er geen moeite in doet om de website in prettig leesbaar Nederlands weer te geven? Door al jouw webpagina's op een correcte manier van Nederlands naar Duits te vertalen zorg je ervoor dat je een professionele indruk achterlaat. Denk hierbij ook zeker om pagina's als de AGB (Duitse algemene voorwaarden) en het FAQ (veelgestelde vragen).  

Wil jij jouw website naar het Duits laten vertalen? Wij regelen een:

Vertalen Nederlands Duits: onze Pientere aanpak

Wil jij graag jouw website laten vertalen van Nederlands naar Duits? Pienter kan je hierbij helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw website correct vertaald wordt, zodat de site een professionele indruk achterlaat bij de Duitse websitebezoeker. Meer weten? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Schrijf je in voor de gratis Pienter nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste online marketing-nieuws

Gratis Online Marketing Check

Wij nemen je online presence onder de loep en presenteren jou geheel vrijblijvend onze bevindingen!